Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΡΩΣΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ-ΑΦΑΝΤΟ ΤΟ ΝΑ...ΤΟ


ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΘΟΡΥΒΕΙΣΤΕ, ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ... 👿

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο Πούτιν θέτει σε επιφυλακή τα πυρηνικά της Ρωσίας

Είναι τόσο, μα τόσο χυδαίος προδοταράς ο Μητσοτάκης, που ετοιμάζεται να στείλει Έλληνες στρατιωτικούς στο πλευρό των Ουκρανών !!! !!! !!! Την ίδια ώρα, που η νυφίτσα ο Ερντογάν, προ ολίγου, διεκήρυξε προς πάσαν κατεύθυνση, την ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ στο ρωσο-ουκρανικό χάος. Μόλις προ ολίγου...

Κ.Μητσοτάκης σε Β.Ζελένσκι: «Η Ελλάδα έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια» άρα και... στρατιωτική! - ΕΣ στο Κίεβο;

Ο σεσημασμένος @ρχιχέστης, αυτός που ακούει Τούρκο στο Αιγαίο και ψελλίζει "Χάγη - Χάγη - Χάγη", κοιτάξτε που βρήκε να κάνει τον νταή, τον πολεμοχαρή και το κοκοράκι!! Με την Ομόδοξη Πυρηνική Υπερδύναμη Ρωσία !!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: Το 1919 ο Βενιζέλος (προγονος του Μητσοτακη) πιεσθεις από τον Γάλλο Πρόεδρο Κλεμανσώ στέλνει το Εκστρατευτικό σώμα στην Κριμαία. Οι Ρώσοι μας το κράτησαν και μας το εξόφλησαν 3 χρόνια αργότερα στη Μικρά Ασία, βοηθώντας τον Κεμάλ. Μαλακωσαν κάπως μ' εμάς χρόνια αργότερα, επειδή καθυστερησαμε τους Ναζί 7 μήνες και με την βοήθεια του Ρωσικού Χειμώνα αποτελείωσαν τις στρατιές του Φον Πάουλους! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στέλνοντας πολεμικό εξοπλισμό 40 τόνων στους Ουκρανους by Poland ικανοποιεί το ΝΑΤΟ, αλλά θα προκαλέσει την μνησικακία των Ρώσων, που σε ύστερο χρόνο θα μας την φέρουν, προσφέροντας βοήθειες στα τρελά όνειρα του Ερντογάν...Λάθη, απειρία, γκάφα!

Ότι του πουν οι Γερμανοί...Οι Γερμανοί το πάνε για Αντάρτικο...Μια νέα Τσετσενία που θα αφορά όμως και την Ελληνική μειονότητα....Τι νομίζεις??? Όλα θα τα δεις. Δεν υπάρχει λογική με πρωθυπουργό την μαριονέττα του Βερολίνου. Πρέπει να δικαιολογήσει την καταστροφή των Λιγνιτών. Το ρεύμα που θα διαλύσει οικονομικά τους Έλληνες. Το κλείσιμο του τουρισμού προς Ελλάδα, από την Ρωσική αγορά είναι πέρα από σίγουρο. Η καταστροφή επίσης των Ελλήνων επιχειρηματιών. Η Ελλάδα αν δεν προσέξει, θα χωθεί πολύ βαθιά στο Ουκρανικό.

Οχι μόνο η Ουκρανία, αλλά θεωρώ όλος ο πλανήτης ξύπνησε την Πεμπτη σε έναν τρομερό καινούργιο κόσμο, όπου τα γεγονότα δεν αξίζουν όσο αξίζουν οι ομαδικές καταδίκες και τα μπαράζ κυρώσεων από τους πραγματικούς αρχιτέκτονες της σημερινής τραγωδίας , που οι υποκριτές με αναλγησία και κυνισμό παρακολουθούν τα γεγονότα απο την ασφάλεια των γραφείων τους. Ο νέος ψυχρός πόλεμος μεταξύ δύσης και Ρωσίας είναι πραγματικός. Οι οπλοβιομηχανίες και οι πετρελαιάδες θα τρίβουν από ικανοποίηση τα χέρια τους και την λυπητερή θα την πληρώσουμε όλοι μας, μέσα απο την ανατίμηση των σημαντικότερων αγαθών, τα νέα προσφυγικά κύματα τα ομόθρησκα που δεν θα βαπτισθουν λαθραίοι, και φυσικά απο τις αυξημένες στρατιωτικές δαπάνες στα πλαίσια μιας νέας ισορροπίας του τρόμου. Ο πόλεμος στην Ευρώπη, κατ αρχήν δεν είναι ο πρώτος όπως τα δυτικά μέσα προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι, αφού έντεχνα ξεχνούν εσκεμμένα τον νατοϊκό βομβαρδισμό και την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας το κοντινό 1999 , αλλα προφανώς τότε ήταν κοκκινο πανί ο Μιλόσεβιτς , τώρα είναι ο Πόυτιν, ειναι πράγματι η φυσική κορύφωση που ξεκινά από την πρώην Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Συρία, την Λιβύη και αμέτρητες μικρές και μεγάλες μάχες του ακήρυχτου πολέμου, μεταξύ των δυνατών αυτού του απάνθρωπου κόσμου, που ξεκίνησε πρίν τουλαχιστον δύο αιώνες.

ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, ΤΟ "ΚΚΕ" ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΝ
ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ (!!!)...ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ
ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΣΔ, ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ...
https://www.youtube.com/watch?v=4R0gRsgAbdQ

ΚΚΕ για Ουκρανία: Απαράδεκτη η εισβολή της Ρωσίας- «Όχι» στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο