Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

GEORGIA GUIDESTONES - ΟΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ


ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ..."ΚΑΡΚΙΝΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑΧΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ "ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ" (ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ + ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ) , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ" (ΔΑΒΙΔ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΓΚΡΕΤΑ ΤΟΥΝΜΠΕΡΓΚ, ΑΛ ΓΚΟΡ, ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΤΕΝΤ ΤΕΡΝΕΡ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΔΡ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΡΙΚ ΠΙΑΝΚΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ).

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜAΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ" ΣΤΗΝ GEORGIA ΤΩΝ "ΗΠΑ", ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΑΠΟ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΕΝNΑΙΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ ΤΟΥ ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ), ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ GEORGIA ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΜΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ: "Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΞΟΦΛΗΣΕΣ !!! Ο ΙΗΣΟΥΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ !!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ !!!"...


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΣΩ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΑΝΑΣΙΜΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ-ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑ)  ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΚΕΙΤΣ ΕΔΩ:

Στην ομιλία του, ο Gates εντόπισε σαν έναν από τους παράγοντες που οδηγούν στην αύξηση των εκπομπών CO2, τον αυξημένο παγκόσμιο πληθυσμό και έδωσε το στίγμα της «λύσης»:

«Κατ’ αρχήν έχουμε τον πληθυσμό. Ο κόσμος σήμερα αποτελείται από 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Και οδεύει προς 9 δισεκατομμύρια. Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά καλή δουλειά σε νέα εμβόλια, στο σύστημα υγείας και σε υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, μπορούμε να τον μειώσουμε πιθανόν κατά 10 ή 15%».[1]

Μείωση δηλαδή κατά 1 δισεκατομμύριο περίπου. Ο Gates, λοιπόν, προέβη σε μία από τις λίγες δημόσιες παραδοχές σχετικά με τη χρήση εμβολίων με στόχο τον έλεγχο του πληθυσμού και της πληθυσμιακής αύξησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Οι Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας | Weirdo

Οι Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας | WIKIPEDIA
https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Σχέδια Παγκόσμιου Αποπληθυσμού: Οδεύοντας προς την «Τελική Λύση»

Ο Δεκάλογος του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου που είναι σε εξέλιξη

BILL GATES - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!!

ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ (!!!)

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ+ΡΟΚΦΕΛΕΡ (ΣΑΤΙΡΑ)

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ (ΣΑΤΙΡΑ)