Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

ΑΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΣΤΑ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ ...


ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ..."ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ", ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕΙΛΙΧΙΟΥΣ ΑΓΑΠΟΛΟΓΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑΚΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΛΟΓΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-666 ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΧΤΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΧΥΜΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΟΞΩΩΩΩ....ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΛΙΚΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΑΪΚΣ ΤΩΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Project ID2020: Τι σχεδιάζεται για όσους αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο κατά COVID-19 (upd)

Σόρος: Πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς χρειάζεσαι πραγματικά να φέρεις την Κίνα μέσα στην δημιουργία μιας Νέας…εεε Τάξης Πραγμάτων, οικονομικής τάξης πραγμάτων.

Ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα για τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer-BioNTech to αμερικανικό κέντρο ελέγχου λοιμωδών νοσημάτων (CDC).
Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεσή του για την πρόοδο των εμβολιασμών στις ΗΠΑ, το CDC αναφέρει ότι οι περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών μέχρι την και την Παρασκευή έφτασαν τις 3.150!

100% ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΝΗ-666 ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ MODERNA

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΣA ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ (!!!)

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΤΖEΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ (TRANSHUMANISM)
Άνθρωπος 2.0 _ Ένα κάλεσμα αφύπνισης του Κόσμου