Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

100% ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΝΗ-666 ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ MODERNA


100% ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΝΗ-666 ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ MODERNA ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ D.N.A./R.N.A. 
( ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TRANSHUMANISM - ΖΟΜΠΙ )

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το mRNA εμβόλιο της αμερικάνικης φαρμακευτικής εταιρείας Moderna περιέχει Luciferin διαλυμένη με 66.6 ml αποσταγμένου φωσφορικού ρυθμιστικού διαλύματος..

Η Luciferin παραπέμπει στον Λούσιφερ Εωσφόρο και το 666 στον Αντίχριστο. ο αριθμός του θηρίου κατά την Αποκάλυψη…

Aυτό το εμβόλιο ποιοι θα το κάνουν με ”θρησκευτική ευλάβεια”;;;;;.

H λουσιφερίνη είναι ένας γενικός όρος για την ένωση εκπομπής φωτός που βρίσκεται σε οργανισμούς που δημιουργούν βιοφωταύγεια. Οι λουσιφερίνες υφίστανται τυπικά μια καταλυόμενη από ένζυμο αντίδραση με μοριακό οξυγόνο.

Άλλος ορισμός της λουσιφερίνης είναι ότι πρόκειται για μια ουσία που παράγει με οξείδωση, υπό την επίδραση ενός ενζύμου, φωταύγεια σε ορισμένα έντομα όπως η πυγολαμπίδα κ.λπ. και σε μερικά ψάρια.

Η λουσιφερίνη στις μύγες σχηματίζεται από δύο πυρήνες με άζωτο και θείο που φέρουν καρβοξυλική ρίζα (Mdd. Biol.t. 21971).

Ετυμολογικά προέρχεται από το λατ. Lucifer “που φέρνει φως, που δίνει σαφήνεια” (v. Luciferian).

Το mRNA εμβόλιο της αμερικάνικης εταιρίας Moderna περιέχει Λουσιφερίνη -Luciferin διαλυμένη με 66.6 ml αποσταγμένου φωσφορικού ρυθμιστικού διαλύματος!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΝΗ-666 ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ MODERNA:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ TRANSHUMANISM (ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ) ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ MODERNA:

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΤΖEΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ (TRANSHUMANISM)
Άνθρωπος 2.0 _ Ένα κάλεσμα αφύπνισης του Κόσμου

ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΤΑΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΤΕ ΣΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ-666 ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!!!

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΟΣA ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ (!!!)