Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

ΑΙΣΩΠΕΙΟΣ ΜΥΘΟΣ (ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α. ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΙΑΣ)


ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ - ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΦΥΣΙΚΟΥ-ΥΓΙΟΥΣ-ΑΛΗΘΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ, ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΡΙΤΩΝ-ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΗΠΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΤΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΗΠΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΠΟΡΡΙΨΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΠΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ – ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΣΕΝΤΑΪ-ΙΕΧΩΒΑ», ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ 17-11-1973 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 36 ΕΤΗ ΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΚΑΤΑ 99% ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΤΑΙΩΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7-11-2010 ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΩΣ «ΑΡΙΣΤΟΙ» ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΩΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» [ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ 13 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 13 ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΔΑΦΩΝ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ - ΧΩΡΕΜΗ - Ή ΜΠΕΝ - ΧΙΡΑΜ, ΕΚΦΩΝΗΘΕΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΝ ΠΑΡΙΣΙΟΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ] ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ - ΚΟΜΜΑΤΙΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 8-11-2010, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΠΑΤΗΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΑΣ ΤΟΥ 1821, ΤΟΥ 1912, ΤΟΥ 1920, ΤΟΥ 1940, ΤΟΥ 1941, ΚΑΙ ΤΟΥ 1945 ΕΩΣ 1949, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ - ΕΝΩΜΕΝΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ,

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ,

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΡΛΙΚΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΜΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΣΩΠΕΙΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΟΦΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΔΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ.

ΑΙΣΩΠΕΙΟΣ ΜΥΘΟΣ: 

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΚΟΠΑΔΙΑ ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΑ. ΟΤΑΝ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ, ΤΑ ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΓΚΑΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΝΑ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

ΤΟΤΕ Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ:

«ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.»

«ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;» ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΠΑΔΙΩΝ.

ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ :
«ΝΑ, ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΟΡΤΑΡΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ - ΤΡΑΓΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΑΓΟ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΡΑΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΑΣ».

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:
«ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ;; EΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ - ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ , ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ 8 ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΜΕΝΟΥΝ 4, ΜΕΤΑ ΜΕΝΟΥΝ 2, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΕΙ MONO ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ Η ΦΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΣΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΣ - ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ».

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:
«ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΟΛΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΣ - ΑΡΧΗΓΟΣ: ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΛΥΚΟΥΣ. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ.
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΑΓΟ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΧΟΡΤΑΡΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ».

ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΕΙΧΕ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΣΙΚΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΠΑΔΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ, ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ «ΔΗΜΟ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ» ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΕΙΟΥ ΜΥΘΟΥ.

ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΑ ΙΣΘΜΙΑ, ΤΑ ΝΕΜΕΑ, ΤΑ ΠΥΘΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΣΣΑΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΗΤΟΙ: ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ (σημ.: 1:διανόηση – 2:συναίσθημα – 3:ύλη) ΟΧΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΣΕ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ – ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ - ΤΕΛΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ «ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑ», ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΛΗΘΗ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ - ΚΡΑΤΗ.

ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΕΡΩΤΙΔΕΙΣ» ΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αφ'ενός αποκλείετε και απορρίπτετε ως "Παράνοια" και "Αυτοκτονία" την εκλογή ενός πιλότου αεροσκάφους ή ενός οικογενειακού ιατρού, με Δημοκρατική ψηφοφορία μεταξύ των "ίσων" επιβατών και των "ίσων" θαμώνων καφενείου, δια την επιλογή ενός εξ'αυτών ως "πιλότου" και ως "ιατρού", και επιμένετε στην ΑΝΙΣΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ επιλογή του πιλότου και του ιατρού, από τους ΟΛΙΓΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ των σχολών αεροπορίας και ιατρικής από τους οποίους έλαβαν αξίως (αξιοκρατικώς) τα πτυχία τους μετά από ΑΓΩΝΕΣ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Αφ'ετέρου συμμετέχετε σε Δημοκρατικές ψηφοφορίες στις οποίες θρασύτατα και αναιδώς, εσείς οι στερούμενοι γενικές και ειδικές γνώσεις επιστημών, ψηφίζετε και ψευδόμενοι ότι είσθε "ίσοι" με τους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές, Κριτές Αγώνων Επιστημών, δίδετε Πτυχία (!!!) Υπερ-Ειδικών Υπερ-Επιστημόνων (όπως θα έπρεπε φυσιολογικά να είναι οι Υπουργοί μιας Χώρας), προς δολίους ή ανάξιους ή εβραιομογγόλους Βουλευτές - Υπουργούς - Πρωθυπουργούς, ήτοι δι' αξιώματα δια τα οποία απαιτούνται γνώσεις πολλαπλάσιες από τις γνώσεις ενός πιλότου ή ενός ιατρού, και δι'αξιώματα από τα οποία εξαρτώνται η ζωή ή ο θάνατος εκατομμυρίων ανθρώπων και όχι μόνον των επιβατών ενός αεροσκάφους ή των ασθενών μιας οικογένειας.

Έλληνες, Ελληνίδες, με τις ανωτέρω και άλλες Δρακονιανές πολυ-Σχιζοφρένειες καταντήσατε "χρόνιοι Ασθενείς Σχιζοφρενείς και απελπισμένοι αυτοκτόνοι" αναζητούντες παύση διανοητικών λειτουργιών μέσω νικοτίνης, χασίς, ηρωϊνης, κοκαϊνης, σεξ, αλκοόλ, ψυχοφαρμάκων, υπνωτικών φαρμάκων, και βλακώδους ψευδο-ψυχαγωγίας, δια να μη τρελλαθείτε τελείως, διότι : "Το ψεύδος σκοτώνει τα όντα τα οποία το δέχονται και το αναπαράγουν", ως έφη συμπαντικός νόμος, και διότι απορρίψατε ή δεν γνωρίσατε ποτέ το Συμπαντικό και Γαλαξιακό Πολίτευμα της "Δημοκρατικής Οργανικής Αξιοκρατίας"

Εσείς οι Διανοούμενοι, οι άνθρωποι των Καλών Τεχνών, οι Στρατιωτικοί, οι Αστυνομικοί, και τα μέλη των Μυστικών Υπηρεσιών Λευκής και Μαύρης φυλής, καταργείστε αμέσως όλα τα Δρακονιανά πολιτεύματα και συντάγματα, εφευρεθέντα από τους Δρακονιανούς δια την διάλυση και υποδούλωση των εθνών σας (με το "διαίρει και βασίλευε"), και εφαρμόστε αμέσως στις χώρες σας το Συμπαντικό Πολίτευμα και Σύνταγμα όλων των Εθνών, όλων των κατοικούμενων πλανητών, όλων των Ηλιακών Συστημάτων, και όλων των Γαλαξιών στο Σύμπαν.

Αυτό το Συμπαντικό Πολίτευμα είναι η "Δημοκρατική Οργανική Αξιοκρατία" (Δ.Ο.Α.) (ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ) και προσομοιάζει με τις Βιολογικές Λειτουργίες του Συμπαντικού Οργανισμού και του Ανθρώπινου Οργανισμού.

Στην "Δ.Ο.Α." υπάρχουν 2 κυβερνητικά σώματα:

Α) Το "Μείζον Σώμα υποβολής Αιτημάτων" αποτελούμενο από τους Εθνικούς εκπροσώπους - βουλευτές των Επαγγελματικών και Κοινωνικών τομέων, εκ των οποίων έκαστος τομέας, επιλέγει Δημοκρατικώς τον εκπροσωπό του, ως άμισθο και εθελοντή.

Β) Το "Μείζον Σώμα ικανοποιήσεως Αιτημάτων", ως κυβέρνηση λήψεως των τελικών αποφάσεων. αποτελούμενο από τους καθηγητές - εκπροσώπους των Τριών Κεντρικών Ακαδημιών ενός Έθνους. Αυτοί αριθμούν τρείς Τεσσερακονταρχίες ανά Έθνος, ήτοι [ (3 Χ 13) + 1 ] Χ 3, όπου έκαστη τριάδα δεκατριαρχιών, αντιστοιχεί και επιλύει λειτουργίες της Τριάδος: "1) ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ - 2) ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - 3) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ". [ ΣΗΜ: Ως εναρμονισμένες λειτουργίες με την τριμερή βιολογία του οργανισμού: 1) ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗ(ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ) - 2) ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ(ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ) - 3) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΩΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ: ΥΛΗ/ΣΩΜΑ (ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ) ] Αυτοί οι Καθηγητές εκλέγονται από Κριτές, μη κυβερνώντες καθηγητές Πανεπιστημίων, σε Αξιοκρατικούς Διαγωνισμούς - Αγώνες επιλογής Κυβερνητών, συμφώνως με τα αρχαία πρότυπα των πραγματικών Ολυμπιακών και Δελφικών Αγώνων, και όχι με τις σημερινές εβραιοσαξονικές παρωδίες τους σκόπιμου εξευτελισμού και γελοιοποιήσεως του Ανδρομεδίου Ελληνικού Πολιτισμού. Αυτοί οι Καθηγητές είναι μισθωτοί.

Πέραν αυτών των Μείζονων Σωμάτων, λειτουργούν έμισθα ελάσσονα κυβερνητικά σώματα νομαρχιακών πανεπιστημίων τριπλής λειτουργίας: "Έρευνας - Παιδείας - Διοικήσεως" και άμισθες ελάσσονες νομαρχίες Επαγγελματικών κλάδων, με λειτουργία μόνον υποβολής αιτημάτων.

Ο αριθμός των Νομαρχιακών Κυβερνόντων Πανεπιστημίων και των Νομαρχιών Υποβολής Αιτημάτων, πρέπει να είναι ίσος με τον αριθμό των σημερινών νομαρχιακών πρωτευουσών έκαστης χώρας, π.χ. δια την Ελλάδα έχουσα πενήντα Νομαρχιακές Πρωτεύουσες, πρέπει να λειτουργούν πενήντα Νομαρχιακά Πανεπιστήμια Διοικήσεως των Πενήντα Νομών, κυβερνώμενα από την μια Μείζονα Ακαδημία Επιστημών της πρωτευούσης πόλεως.

Το πολίτευμα της "Δημοκρατικής Οργανικής Αξιοκρατίας", δεν ανέχεται Πολίτες - Καρκινικά Κύτταρα - Όγκους οι οποίοι Διογκώνουν την προσωπική τους Δόξα και την προσωπική τους Υλική Περιουσία και Πολυτέλεια, πέραν του Μέσου Όρου Ζωτικού Χώρου του οποίου δικαιούνται να έχουν τα κύτταρα - άνθρωποι του Συμπαντικού Οργανισμού.

Αυτό σημαίνει ότι στο Πολίτευμα της "Δ.Ο.Α.", έκαστη οικογένεια έχει το δικαίωμα να έχει υπό την ιδιοκτησία της μόνον μια οικία ή μια μικρή εταιρεία ή έναν αγρό, με επιτρεπόμενη κατάχρηση μόνον μιας πρόσθετης εξοχικής κατοικίας.

Σε πολίτευμα Συμπαντικού Οργανισμού όπως η "Δ.Ο.Α.", επιβάλεται η ΜΕΤΟΧΙΚΗ Άνιση κατανομή Κερδών και Ζημιών σε όλους τους εργαζόμενους των Μεγάλων Εταιρειών, αναλόγως της Ιεραρχίας τους, των Ειδικών Γνωσεών τους, και της Παραγωγικοτητός τους.

Στο πολίτευμα της "Δ.Ο.Α." οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να αφιερώνουν μια ημέρα εργασίας άνευ αμοιβής δια την Οικολογία της Γαίας και του Συμπαντικού Οργανισμού.