Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ CVC ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ.


*** ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !!! 15-8-2024 !!! ***
*** ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ CVC PARTNERS ***

Ακούστε προσεκτικά τα όσα αποκαλύπτονται στο βίντεο που ακολουθεί και … σκεφθείτε τρόπους να τ’ αντιμετωπίσουμε, καθώς η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, είναι αποφασισμένη να αφανίσει την Ελλάδα.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2018, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ:

ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ…!!!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο πιο πάνω... και μετά πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε ως λαός, πριν αυτή η εβραιοχαζάρικη σιωνιστική οικογένεια θάψει την Ελλάδα!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΜΙΛΙΑ…

Καλλιόπη Σουφλή

ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ, ΘΕΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΕΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ, ΦΙΛΕΤΟ (ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΙΜΑ), ΧΑΒΙΑΡΙ, ΑΣΤΑΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΑ, ΣΗΚΩΣΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ E-FOOD ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΑΘΑΡΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ (ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΤΣ-ΚΟΕΝ) ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΙΟΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ...

Υ.Γ.: ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑΧΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΡΟΤΑΡΥ ΚΑΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ, ΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Η ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ) ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΧΕ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΟΥΔΗ, ΚΑΙ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΙΖΕ ΣΤΑ ΡΟΤΑΡΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΤΩΝ “ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ-ΜΑΪΜΟΥ” ΣΤΑ ΡΟΤΑΡΥ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΡΑ ΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ), ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΟΡΓΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ-IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΧΑ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ..

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟ-ΚΟΡΗ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟ 2020......ΒΑΣΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ, ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΛΗΒΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΕΝΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ, ΦΙΛΕΤΑ (ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΜΑ), ΧΑΒΙΑΡΙΑ, ΑΣΤΑΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΑ, ΣΚΟΤΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ....

ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ....  ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ!!!   Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ  ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:

ΦΙΛΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΔΩΣΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ / ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ , ΟΙ ΕΝΟΡΧΉΣΤΡΩΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ  ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΤΗΣ ΛΗΓΜΕΝΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.....
ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΓΡΑΦΑΝ:
ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΚΑΙ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! Ε ΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΑΛΑ ΓΚΑΝΤΙ (ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΚΑΝΤΙ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ .....  ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΒΟΎΛΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!

ΕΔΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK !!!

Ερώτηση: Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλεχος του fund CVC Capital Partners; 
(ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗ CVC ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ !!!)
14 Αυγούστου, 2024 στις 4:47 μμ
Μπανανία η Ελλάδα – Ερώτηση: Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλεχος του fund CVC Capital Partners;
Ως τι συμμετείχε σε συνεδρίαση στελεχών;

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αλλά πριν φύγει θα επισκεφθεί την ετήσια συνάντηση ανωτάτων στελεχών του CVC που γίνεται φέτος στην Αθήνα, σε γνωστό ξενοδοχείο.

Για όσους δεν γνωρίζουν η CVC είναι το πανίσχυρο αμερικανικό fund που έχει αγοράσει σχεδόν τα πάντα στην Ελλάδα. Προσοχή, δεν πρόκειται για επενδυτές αλλά για κάποιους που κάνουν αγοραπωλησίες όταν είναι συμφέρουσες για αυτούς.
Τομείς και εταιρείες δραστηριοποίησης του fund στην Ελλάδα :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:
https://tinyurl.com/yj7r5a8f

Πως η CVC έλεγξε την τιμή της Φέτας στην Ελλάδα:
14 Αυγούστου, 2024 στις 4:42 μμ
Για όσους δεν γνωρίζουν, τα fund δεν είναι εμπορικές επιχειρήσεις, αλλά κερδοσκοπικές. Δεν έχουν μακρόπνοα σχέδια για την πορεία μιας εταιρίας που αποκτούν μέσω εξαγοράς, σε βάθος 25ετίας ή για τις υποδομές ή για το μέλλον της,

αλλά αποκλειστικός σκοπός είναι να κερδίζουν όσο γίνεται περισσότερα για τους μετόχους σε βάθος το πολύ μέχρι 5ετία. Σε κάθε διακύμανση, ή απλή μείωση του κέρδους εξαφανίζονται.

Τα fund κάνουν την δουλειά τους σε μια ελεύθερη οικονομία αυτό όμως που διαχωρίζει ένα σοβαρό κράτος, από μια μπανανία, είναι η εκάστοτε κυβέρνηση και πως αντιμετωπίζει τα τραστ και τις μονοπωλιακές πρακτικές.

Πως η CVC έβαλε στο μάτι τη φέτα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κερδίσεις γρήγορα λεφτά σε μια χώρα; Να πάρεις το μονοπώλιο του εθνικού προϊόντος. Στην Τσεχία για παράδειγμα, υπάρχει το ρητό ότι αν αυξηθεί η τιμή της μπύρας, θα πέσει η κυβέρνηση. Αν αυξήσεις την μπύρα στην Ελλάδα, θα γυρίσουν όλοι στο τσίπουρο, ή αν αυξήσεις την φέτα στην Γερμανία, θα πάρουν ένταμ. Τι γίνεται όμως με την φέτα στην Ελλάδα;

Στις αρχές του 2021, η φέτα είχε ακόμη 5 ευρώ το κιλό, μέσα σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα, τον Μάρτιο του ίδιου έτους, ο επενδυτικός σίφουνας που ακούει στο όνομα CVC κατέστη ηγετική δύναμη στον χώρο των γαλακτοκομικών. Η εξαγορά της Vivartia, του No.2 παίκτη στο ελληνικό γιαούρτι και της «Δωδώνη», του Νο.1 σε μερίδια στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη, αλλάζει το σκηνικό στον κλάδο.

Οι δύο εξαγορές της CVC το 2021 την οδηγούν σε απόσταση αναπνοής από την ΦΑΓΕ (μερίδιο σε αξία 23,9% το 2020 σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI) καθώς η δεύτερη ΔΕΛΤΑ (16,4%) μαζί με την πέμπτη Δωδώνη (6,3%) αθροίζουν ένα ποσοστό 22,7%. Εάν στο τελευταίο νούμερο προσθέσουμε την μειοψηφική (ποσοστό 43%) που διαθέτει η Vivartia στην ΜΕΒΓΑΛ (μερίδιο αγοράς 5,8%) και την παραγωγική συνεργασία της Danone με την ΔΕΛΤΑ, η CVC βρίσκεται στην θέση του οδηγού στην ελληνική αγορά γιαουρτιού.

Στην αγορά της συσκευασμένης φέτας η Δωδώνη κατέχει από πολλά χρόνια, την πρώτη θέση με ποσοστό της τάξης του 20% ενώ πολύ χαμηλά είναι τα....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:
https://www.e-geoponoi.gr/index.php/mega/core-features/responsive-layout/cvc

Η κόρη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Καρδίτσα Γιώργου Κωτσού έδωσε το παρόν στο επιστημονικό συνέδριο Insects to Feed the World στη Σιγκαπούρη γύρω από τον κόσμο των βρώσιμων εντόμων, όπου παρουσίασε τη διδακτορική της έρευνα της με τίτλο «Utilization of Spent Coffee Grounds as a Feed Additive for Enhancing the Nutritional Value of Tenebrio molitor Larvae».

Το συνέδριο αυτό έχει ως σκοπό την προώθηση των εντόμων ως βασική τροφή των ανθρώπων λόγω της κλιματικής αλλαγής και της καταστροφής των αγροτικών καλλιεργειών καθώς και της κτηνοτροφίας.


ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ (ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΜΕΘΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ, ΚΛΠ)....ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΘΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ 1 ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!! ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΟΥΛΗ, ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΛΙΓΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (ΛΟΑΤΚΙ+ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΚΛΠ)

ΔΗΛΩΣΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:
Ένα σημαντικό κομμάτι των εκπομπών προέρχεται από την αγροτική παραγωγή. Εκεί, ίσως, η επίτευξη των στόχων μηδενικών εκπομπών να είναι και η πιο δύσκολη, διότι συνδέεται άμεσα και με τις ίδιες τις διατροφικές μας συνήθειες. Η κατανάλωση κρέατος, παραδείγματος χάρη, συμμετέχει σημαντικότατα στις παγκόσμιες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, ιδίως, ως προς την έκλυση μεθανίου. Εκεί θα χρειαστεί να κάνουμε και σημαντικές αλλαγές στον τρόπο, με τον οποίο εμείς οι ίδιοι φερόμαστε, καταναλώνουμε και τελικά επηρεάζουμε τη διατροφική «αλυσίδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΣΑΣ ΕΚΑΨΕ ΠΑΛΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ...

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΤΤΙΚΑ-ΝΕΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ:

Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

Ο Μπιλ Γκέιτς για την ενέργεια: καινοτομία στο μηδέν!
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΕΧΘΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ: