Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Δεν αγοράζουμε Τουρκικά προϊόντα

Δεν αγοράζουμε Τουρκικά προϊόντα
18 Ιανουαρίου 2021

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΚΟΡΩΝΟ'Ι'ΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ.

Στις 8 Απριλίου του 2020 ο Ερντογάν έστειλε επιστολή σε πολίτες της Τουρκίας όπου έγραφε ότι «Κανείς ιός δεν είναι πιο δυνατός από την Τουρκία», η οποία διαθέτει έναν ισχυρό «στρατό υγειονομικής περίθαλψης». Η επιστολή συνοδευόταν από μια ιατρική μάσκα κι ένα μπουκάλι «απολυμαντικής» -όπως θεωρείται στη γείτονα- κολόνιας λεμονιού!!

Μέχρι χθες η Τουρκία κατέγραφε επισήμως ( διότι έχει κατηγορηθεί ότι παραποιεί και αποκρύπτει σκοπίμως περιστατικά) 2,39 εκ. κρούσματα και 24.162 θανάτους από κορωνοϊό. Όταν πιστεύεις ότι η κολόνια θα σε σώσει από την πανδημία το τίμημα θα είναι επώδυνο...

Ο Στράτος Σεϊτανίδης είναι ιδιοκτήτης της Seitanidis Home, ένα πολυκατάστημα στο οποίο μπορεί κάποιος/α να βρει χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι. Δυστυχώς πάρα πολλά από αυτά είναι τουρκικά και συνοδεύονται από παράπονα καταναλωτών ως μη ασφαλή και χαμηλής ποιότητας. Γι'αυτό και η εταιρεία, σε πολλές περιπτώσεις, αποφεύγει να διασαφηνίσει την χώρα κατασκευής τους, ξεγελώντας τους πελάτες της. Με αυτό όμως θα ασχοληθούμε σε άλλη ανάρτησή μας.

Τελευταίο "κατόρθωμα" της Seitanidis Home είναι η διαφήμιση κολόνιας λεμονιού από την "Πόλη", προσπαθώντας έτσι να ποντάρει στο συναίσθημα των Ελλήνων και να αποφύγει την αναφορά σε τουρκικό προϊόν. Ταυτόχρονα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το κλίμα των ημερών και την προωθεί ως αντισηπτικό.

Ευχαριστούμε αλλά δεν θα "τσιμπήσουμε".

Επιμένουμε να μην αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα, επιμένουμε να μην στηρίζουμε το πολεμικό ταμείο του Ερντογάν, επιμένουμε να προτιμούμε τα ελληνικά προϊόντα.

ΥΓ. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον φίλο της σελίδας μας, ο οποίος μας ενημέρωσε για το συγκεκριμένο προϊόν. Κάθε υπόδειξη και παρατήρησή σας είναι μεγάλη βοήθεια στην προσπάθεια που κάνουμε!

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=204062991437123

ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ... ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ !!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ (ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ - ΣΑΤΑΝΙΔΗΣ) ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ !!!), ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΤΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

Τα επιδοματα πρεπει να δινονται γιατι αν δεν δωθουν θα επερθει τετοια πεινα και χαος στην ελλαδα που θα διαλυθει τελειως ο κοινωνικος ιστος, υπαρχουν ας πουμε τα επιδοματα αναπηριας που τα παιρνουν ανθρωποι που εχουν σοβαρα θεματα υγειας και δεν μπορουν να δουλεψουν και να αποδοσουν οπως ενας "φυσιολογικος" ανθρωπος, ειναι μια προωρη συνταξη για αυτους για να μπορουν να βοηθηθούν αυτοι και οι οικογενειες τους, τωρα τα επιδοματα ανεργίας και φτώχιας χρειαζονται και αυτα ως ενα μαξιλαρι ασφαλειας, γιατι οι δουλειες σημερα ειναι πολυ ασταθεις και απροβλεπτες, βλεπε ας πουμε τι εγινε με τον κορονοϊο και ποσα ατομα εχασαν την δουλεια τους εξαιτιας του, και δεν ξερεις δλδ αν αυριο θα δουλευεις ή θα εχεις απολυθει ή θα εχει κλεισει το μαγαζι ή δεν θα υπαρχουν δουλειες στο αντικειμενο σου, οποτε χρειαζεσαι και αυτου ενα ελαχιστο μαξιλαρι ασφαλειας για να μη πεινασεις, που λεγεται ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα και σε λιγο παγκοσμιο βασικο εισοδημα, τα χρηματα αλλωστε επιστρεφονται και ανακυκλωνονται στην αγορα, επισης εχει αποδειχτει οτι κατα κανονα ατομα που παιρνουν επιδοματα οχι μονο δεν τεμπελιαζουν αλλα συμπληρωνουν το εισοδημα τους και με διαφορες αλλες δουλειες και καπως ετσι τα φερνουν βολτα, ευτηχως που υπαρχουν και τα επιδοματα αλλιως θα ειμασταν τελειωμενοι ως λαος, αυτο εχω να πω...

ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ...
https://www.youtube.com/watch?v=zdiWvqTr0-4

ΑΦΟΥ Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ “ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΗΓΕΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!”…. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΩΡΟΣ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ “NATO/USA”, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ “Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΜΠΟΛΙΟΥ….. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ…..ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ…

Υ.Γ.: ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΤΣ-ΚΟΕΝ) ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΡΑΪΒΑΖ !!! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!! ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΜΩΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…