Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου μιλάει για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες


*** ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ***

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ (???), ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ… (ΕΙΡΩΝΙΚΟ)

Απάντηση
 Ο/Η Ανώνυμος λέει:
20 Απριλίου, 2024 στις 4:36 μμ
Να βρεις και να ακούσεις τη συνέντευξη του επιχειρηματία Σαμαρά, που τις παράγει στο Βόλο.
Δύο είναι τα τσιπάκια. Ένα για τα εμφανή στοιχεία (Ονοματεπώνυμο κλπ) και ένα για τα κρυφά, ( ενφόλες, μπόνους κοινωνικής πίστωσης μελλοντικά, όπως στη Κίνα για παράδειγμα κλπ).Δηλαδή σε χώρο που δεν έχει πρόσβαση ο κάτοχος να δει τι έχει γραφτεί.
Βλέπεις η οδηγία της ευρωπαϊκής Ένωσης δεν επιτρέπει τις δύο αυτές κατηγορίες στοιχείων να είναι στο ίδιο μέσο αποθήκευσης. Για αυτό, το Κούλη τις παρήγγειλε με δύο τσιπάκια.

Απάντηση
 Ο/Η Ανώνυμος λέει:
20 Απριλίου, 2024 στις 5:57 μμ
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ “POS” ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ “POS” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ 100ου ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΜΕ ΟΡΚΟ ΣΙΩΠΗΣ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ…

Υ.Γ.: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ…

Απάντηση
 Ο/Η Ανώνυμος λέει:
21 Απριλίου, 2024 στις 12:57 πμ
Διάβασες τη συνέντευξη; Εύκολα τη βρίσκεις. Είναι η τελευταία ερώτηση του δημοσιογράφου όπου ο Σαμαράς ρητά αναφέρει ότι το τσιπ έχει δύο κεραίες και διαχωρίζει ποια δεδομένα εκπέμπει η κάθε μία.
Μετά να αναζητήσεις τι λέει η ευρωπαϊκή ένωση για τις νέου τύπου ταυτότητες. Έγινε θέμα πριν δύο τρεις μήνες.
Κλείσε την ερευνά σου με την γερόντισσα Λαμπρινή Βελτσιου από την Άρτα όπου πριν πολλά χρόνια είχε πει, ότι όποιος τις πάρει ξεβαφτίζεται και πως θα βγαίνουν στο Βόλο.
Μου είχε προκαλέσει εντύπωση, αλλά να που έπεσε μέσα.
Εσένα σε κόβω να την έχεις πάρει! Απολαυσέ την λοιπόν. Μάλλον πρέπει να έχεις τσιμπήσει και δυο τρεις φόλες, αφού αγνοείς αν υπάρχει ή όχι τσιπάκι στην νέα ταυτότητα. Αναμονή λοιπόν για την νέα φόλα της γρίπης των πουλιών. Να τρέξεις να ενδυναμώσεις το δικό σου!

ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ “ΜΑΓΚΙΑ” ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΗΜΙΤΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ….ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΚΑΡΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ “RFID” ΤΣΙΠΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ? ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΠΑΦΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ???, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ “ΜΕΤΡΟ” ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ “RFID” ΤΣΙΠΑΚΙ?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ…ΚΑΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΤΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ” ΘΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ…

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΙ ΝΕΕΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ RFID-666, ΤΗΝ ΠΗΡΕ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο "ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗ" (ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΤΟ 666, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΜΚΑ-666), ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΑΝ ΜΠΑΡΚΟΝΤΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ....ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΤΟΥ "KINEZIKOY ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ" ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. !!!

Η ΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ SITE:

Με «μηχανικώς αναγνώσιμη ζώνη» και RFID οι νέες ταυτότητες

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ, ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΓΙΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΑΣ) ΚΑΙ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ ΜΕ ΛΕΗΖΕΡ, ΠΑΛΙ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ RFID ΤΣΙΠ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ-666 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΕΙΤΕ ΣΕ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤ-CYBORG ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ο Βολιώτης πίσω από τις νέες ταυτότητες – Η μοναδική συνέντευξη του δρ. Ηλία Σαμαρά – Καταστράφηκε το εργοστάσιο του στον Βόλο που ανέλαβε την εργολαβία για την κάρτα του πολίτη!!

Νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες: ΣΟΒΑΡΑ και ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ερωτήματα!

Ο εβραίος Aaron Russo αποκαλύπτει την Σιωνιστική ατζέντα
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2023/08/aaron-russo.html