Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Διασπορά ψευδών ειδήσεων εις βάρος υποψηφίου της ΝΙΚΗΣ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

*** ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ***

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΗΦΕΡΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ ΧΑΝΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΑΧΑ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣΩΝΩΝ??? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΟΤΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ (Π.Χ. 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΜΑΣΩΝΟΣ ΔΕΛΑΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΟΤΑΡΥ ΧΑΝΙΩΝ) ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΜΟΑΤΣΟ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ) ΕΝΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΊ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΜΕΓΑΛΟ" ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΛΠ).... ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.: ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΗΦΕΡΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΚΟΡΟΝΟ-ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ... ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΑΡΝΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Η Κεντρική Γραμματεία της ΝΙΚΗΣ ενημερώνει όλα τα μέλη της σχετικά με διασπορά ψευδών ειδήσεων των τελευταίων ωρών, εις βάρος υποψηφίου της ότι :
Ο κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, καρδιολόγος και υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τη ΝΙΚΗ στις εθνικές εκλογές του 2023, έχει δηλώσει ότι ουδέποτε υπήρξε μέλος τεκτονικής στοάς, ροταρυ, λάιονς ή εφάμιλλων.

Απόδειξη όλων των παραπάνω είναι το γεγονός ότι σε ανύποπτο χρόνο έχει κοινοποιήσει στον προσωπικό του λογαριασμό Facebook στις 28 Αυγούστου του 2023 , το άρθρο της ΝΙΚΗΣ περί του ασυμβίβαστου μεταξύ της ιδιότητας του μασόνου με την ιδιότητα μέλους της ΝΙΚΗΣ:
https://www.facebook.com/share/p/36cs833m1QAgUDF2/

Προ 15 περίπου ετών ο κ. Αλιφιεράκης προσκλήθηκε σε δύο εκδηλώσεις ροταριανών, όχι ως μέλος αλλά επειδή η μία εκδήλωση τιμούσε τον προσφάτως τότε θανόντα πατέρα του ως επιφανή Χανιώτη και κλινικάρχη, η άλλη με ομιλία ιατρικού περιεχομένου ως Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων.

Ο κ. Αλιφιεράκης όχι μόνον δεν είναι μέλος, αλλά αντιθέτως έχει υποστεί μακρόχρονο προσωπικό πόλεμο από τους μασόνους της Κρήτης.

Παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την παρούσα απάντηση, σε όλα τα μέλη μας που τυχόν έχουν θορυβηθεί από αυτήν την ανυπόστατη φημολογία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
Εκ μέρους της τοπικής κοινότητας της ΝΙΚΗΣ Χανίων και προς επίρρωσιν όσων περιέχονται στην ανακοίνωση της Κεντρικής Γραμματείας γνωρίζοντας επί πολλά έτη τον κ. Αλιφιεράκη ως ένα επιφανή Χανιώτη επιστήμονα, πατριώτη και χριστιανό ορθόδοξο, δηλώνουμε και εμείς για τη φήμη αυτή που αμαυρώνει την υπόληψή του, όπως και ο ίδιος μας έχει δηλώσει πολλές φορές, ότι είναι ψευδής και ανυπόστατη! Παρίστατο εκεί με την ιδιότητα του προέδρου του ιατρικού συλλόγου Χανίων σε μία συγκέντρωση του Ρόταρι Χανίων και σε μια άλλη εκδήλωση προς τιμήν του αειμνήστου πατέρα του. Δεν υπήρξε ποτέ μέλος! .
Ο ίδιος δεν το κρύβει, επιδιώκει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα νωρίς. Έτσι έγινε και όταν μας πλησίασε στις εκλογές του Ιουνίου 2023.
Η υποψηφιότητά του εξετάστηκε από την αρμόδια επιτροπή και εγκρίθηκε. Το θέμα αυτό, όπως ο ίδιος μας είπε, συζητήθηκε εκτενώς! Και μετά τις εκλογές είναι πάντα κοντά μας, πρόθυμος να συνδράμει σε κάθε εκδήλωσή μας. Γνωρίζοντας τους περισσότερους Χανιώτες είναι για τη ΝΙΚΗ, αυτή τη στιγμή, πρεσβευτής των αξιών της!
Ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα προσεγγίζει πάντα επώνυμα πρόσωπα επιδιώκοντας τους δικούς της σκοπούς! Οι καλοθελητές, από την άλλη, θα υπάρχουν πάντα και κάθε άνθρωπος κρίνεται τελικά από τις πράξεις του! Δεν γνωρίζαμε για το θέμα που ανέκυψε, μεταφέρω εδώ όσα γνωρίζουμε ως τοπική κοινωνία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΑΣΚΑΛΕ... (ΦΩΤΟ - BINTEO)

ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ !!!