Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ - ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


ΑΡΘΡΟ ΕΤΟΣ 2022.

Ο γενναίος Βλαντιμίρ Πούτιν απαγόρευσε στον Τζέικομπ Ρότσιλντ και στην οικογένεια του τραπεζικού καρτέλ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος «υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

Ο Πούτιν υπενθύμισε πρόσφατα στο υπουργικό του συμβούλιο ότι εξόφλησε το χρέος των Ρότσιλντ και «τους άρπαξε από το λαιμό και τους έδιωξε από την πίσω πόρτα της Ρωσίας».

Αυτή η συνάντηση παρουσίασε τον Πρόεδρο να χτυπά τη γροθιά του στο τραπέζι και να ορκίζεται να καταστρέψει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, και σύμφωνα με πηγή του Κρεμλίνου ο Πούτιν κάνει μεγάλα βήματα προς αυτόν τον στόχο.

«Δεν τους ανήκει ο κόσμος και δεν έχουν καρτ μπλανς για να κάνουν ό,τι θέλουν. Αν δεν τους αμφισβητήσουμε θα υπάρξουν άλλα θέματα. Δεν θα εκφοβιστούμε από αυτούς».

Εννοείται ότι η τραπεζική ρακέτα των Ρότσιλντ ήταν μια θηλιά δεμένη στο λαιμό της ρωσικής οικονομίας. Μόλις σφίγγονταν ο κόμπος, η οικονομία θα πάλευε και θα πνίγονταν...

Στις αρχές της προεδρίας του ο Πουτιν έθεσε ως προτεραιότητα την ένωση της Ρωσίας κοινωνικά, πνευματικά και οικονομικά. Διέταξε τη σύλληψη του υποστηριζόμενου από τους Ρότσιλντ ολιγάρχη Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, ο οποίος είχε κάνει τους Ρότσιλντ, Χένρι Κίσινγκερ και Άρθουρ Χάρτμαν διευθυντές του ιδρύματος Ανοιχτή Ρωσία…………………».

Ο Mikhail Borisovich Khodorkovsky (Ρωσικά: Михаил Борисович Ходорковский, IPA: [mʲɪxɐˈil xədɐrˈkofskʲɪj]; γεννημένος στις 26 Ιουνίου 1963), γνωστός μερικές φορές με τα αρχικά του MBK, είναι εξόριστος Ρώσος επιχειρηματίας, αντιπολιτευόμενος, τώρα 1 ακτιβιστής στο Λονδίνο. Το 2003, ο Χοντορκόφσκι πιστευόταν ότι ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Ρωσία, με περιουσία που εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 15 δισεκατομμύρια δολάρια και κατατάχθηκε στη 16η θέση στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes.[2] Είχε ανεβεί στον μηχανισμό Komsomol, κατά τη διάρκεια των σοβιετικών χρόνων, και ξεκίνησε πολλές επιχειρήσεις κατά την περίοδο του glasnost και της περεστρόικα στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, στα μέσα της δεκαετίας του 1990, συσσώρευσε σημαντικό πλούτο αποκτώντας τον έλεγχο μιας σειράς κοιτασμάτων πετρελαίου στη Σιβηρία που ενοποιήθηκαν με την επωνυμία Yukos, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που προέκυψαν από την ιδιωτικοποίηση κρατικών περιουσιακών στοιχείων κατά τη δεκαετία του 1990 (ένα καθεστώς γνωστό ως "Δάνεια για Μετοχές").

Το 2001, ο Khodorkovsky ίδρυσε την Open Russia (ΑΝΟΙΧΤΗ ΡΩΣΙΑ - ο οποίος είχε κάνει τους Ρότσιλντ, Χένρι Κίσινγκερ και Άρθουρ Χάρτμαν διευθυντές του ιδρύματος Ανοιχτή Ρωσία), έναν οργανισμό με μεταρρυθμίσεις που σκοπεύει να «χτίσει και να ενισχύσει την κοινωνία των πολιτών» στη χώρα. Τον Οκτώβριο του 2003 συνελήφθη από τις ρωσικές αρχές και κατηγορήθηκε για απάτη.[3] Η κυβέρνηση του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη συνέχεια πάγωσε τις μετοχές της Yukos λίγο αργότερα λόγω φορολογικών επιβαρύνσεων. Η κυβέρνηση του Πούτιν έλαβε περαιτέρω μέτρα κατά της Yukos, οδηγώντας σε κατάρρευση της τιμής της μετοχής της εταιρείας και εξάτμιση μεγάλου μέρους του πλούτου του Χοντορκόφσκι. Τον Μάιο του 2005, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση. Τον Δεκέμβριο του 2010, ενώ εξακολουθούσε να εκτίει την ποινή του, ο Χοντορκόφσκι και ο συνεργάτης του Πλάτων Λεμπέντεφ κατηγορήθηκαν περαιτέρω και κρίθηκαν ένοχοι για υπεξαίρεση και ξέπλυμα χρήματος. Η ποινή φυλάκισης του Χοντορκόφσκι παρατάθηκε μέχρι το 2014. Αφού ο Χανς-Ντίτριχ Γκένσερ άσκησε πίεση για την απελευθέρωσή του, ο Πούτιν έδωσε χάρη στον Χοντορκόφσκι, απελευθερώνοντάς τον από τη φυλακή στις 20 Δεκεμβρίου 2013.[4]

Μια εβδομάδα μετά τη σύλληψη (2003), ο Γενικός Εισαγγελέας πάγωσε τις μετοχές του Khodorkovsky στη Yukos για να εμποδίσει τον Khodorkovsky να πουλήσει τις μετοχές του, παρόλο που διατήρησε όλα τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών και έλαβε μερίσματα. Το 2003, οι μετοχές του Khodorkovsky στη Yukos πέρασαν στον Jacob Rothschild (ΙΑΚΩΒΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ) στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που είχαν συνάψει πριν από τη σύλληψη του Khodorkovsky.[38][39][40]

https://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Khodorkovsky

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΡΟΜΑΝΩΦ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ !!!

ΡΟΜΑΝΩΦ - ΤΡΑΜΠ - ΠΟΥΤΙΝ - ΡΟΤΣΙΛΝΤ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ;;;