Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

ΡΟΜΑΝΩΦ - ΤΡΑΜΠ - ΠΟΥΤΙΝ - ΡΟΤΣΙΛΝΤ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ

η Μεγάλη Δούκισσα Μαρία Βλαντιμίροβνα Ρομανώφ

*** ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ***

ΟΡΙΣΤΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΣ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΩΡΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡOΜΑΝΩΦ....ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡOΜΑΝΩΦ ΤΣΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΡOΜΑΝΩΦ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΡOΜΑΝΩΦ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΩΡΑ!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΝΑΘΑΝΙΕΛ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ...ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΡOΜΑΝΩΦ + ΠΟΥΤΙΝ + ΤΡΑΜΠ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΤΗΡΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ (ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ) !!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑΣ, ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΝΕΑ ΥΔΡΟΧΟΪΚΗ ΕΠΟΧΗ, ΚΛΠ, ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΑΛΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΑΣΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ). ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΖΗΤΩ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΛΠ...

Έλληνες Του Τραμπ
22 Μαρτίου 2021 ·
Οι Ρομανώφ ήταν θεματοφύλακες του χρυσού της Ελλάδας διότι ήταν Έλληνες και μόνο Έλληνες φυλαγανε τον χρυσό ήταν κανόνας. Εκτελέστηκαν με εντολή των Ρότσιλντ διότι ήθελαν να βάλουν στο χέρι τον χρυσό.Ομως τους ξέφυγε κάτι η μάλλον κάποια ...η Αναστασία η οποία επέζησε της εκτέλεσης και φυγαδεύτηκε από θαλάσσης και έφτασε Ελλάδα σε συγγενείς που ήταν εδώ μη αναγνωρισμένους. Οι συγγενείς αυτοί την εντάξανε αμέσως στην οικογένεια όπου και σε ηλικία 25ετων παντρεύτηκε με τον άγνωστο για τους περισσότερους Αντρέα Καλλιγά ξάδελφο της και έκανε μαζί του δύο παιδιά την Ηρω-Μαρια και τον Ιωάννη. Η Ηρω-Μαρια παντρεύτηκε τον Ιωάννη Μαλεφακη γόνο αριστοκρατικής οικογένειας της Βενετίας τους Μαλφατους που ήταν και στο Libro doro
Κάνανε ένα παιδί τον Αντρέα Μαλεφακη. Ο Ιωάννης Καλλιγάς με την σειρά του παντρεύτηκε και αυτός αλλά όχι με γόνους βασιλικών οικογενειών. Ο Αντρέας Μαλεφακης έκανε εμένα με την ξαδέλφη του Αλεξία κόρη του Κωνσταντίνου. Η Αναστασία Ρωμανώφ πέθανε στα 90 της χρόνια κυνηγημένη σε όλη της την ενήλικη ζωή πλήρης ημερών και ενταφιαστηκε σε κοιμητήριο στην Κεφαλλονιά στον οικογενειακό τάφο της οικογένειας που είχε δημιουργήσει. Ο ιερέας ήξερε την πραγματική της ταυτότητα και για αυτό υπήρχε μια ιδιαίτερη εξόδιος ακολουθία ήταν Καλοκαίρι και τα τζιτζίκια συνόδευαν την νεκρική πομπή ήταν η προγιαγιά μου η γιαγιά του πατέρα μου επιθυμία της να γραφτεί ως 100 χρόνων ενώ δεν είχε καν κλείσει τα 90 της χρόνια αισθάνονταν 10 χρόνια μεγαλύτερη και στα χαρτιά που έβγαλε έτσι δήλωνε. Τα οστά της αναπαύονται κάτω από ένα πεύκο στο αγαπημένο της μέρος στην Λάσση της Κεφαλλονιάς....ελεύθερη πια. Είναι η γυναίκα στα αριστερά της φωτογραφίας σε ηλικία 80 χρόνων. Στο κέντρο είναι ο πατέρας μου και εγγονός της και αριστερά είναι ο γιος της και θείος του πατέρα μου. Αυτά για την Ιστορία...
Ελευθερια Δημητρελη
Κάτι που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα:
Η γυναίκα του Προέδρου Τραμπ,Μελάνια,είναι Σλαυορωσίδα (Σλοβενία) κόρη της εγγονής της χαμένης πριγκίπισας της Ρωσίας Αναστασίας Νικολάτσευνα Ρομανώφ η οποία επέζησε από το αποσπασμα των μπολσεβίκων το 1918.
Επομένως η Μελάνια Τραμπ είναι πριγκίπισα μέλος των Ρομανώφ και κληρονόμος της περιουσίας των!
Εξ'ου λοιπόν η Συμμαχία της Ρωσίας με τα Λευκά Καπέλλα.
Την οικογένεια Ρομανώφ την σκότωσαν στον Α'ΠΠ οι μπολσεβίκοι το 1918 κατ'εντολή των Ροτσάϊλντ.Η μόνη που έζησε ήταν η πριγκήπισα Αναστασία της Ρωσίας αλλά και της Σλοβενίας,χωρίς να το καταλάβει το εκτελεστικό απόσπασμα.Αλλαξε επίθετο και το 1990 πέθανε.Μέχρι το θανατό της οι Ροτσάϊλντ και άλλοι τρέμαν μην βγεί και τα πεί όλα.H Mελάνια είναι εγγονή της.
Η Μελάνια είναι πολύ σημαντικη και μπόρεσε να καταστρέψει και διαλύσει το παλάτι της Βρετανίας καθόσον οι βασιλείς της είναι από την οικογέια των Ροτσάϊλντ.Γι'αυτό τον λόγο πρόσφατα πήγε ο Τραμπ στην Αγγλία και ήταν ο μοναδικός άνθρωπος της γης που περπάτησε εμπρός από την βασίλεισα Ελισσάβετ και την άφησε πίσω και νοείται ότι δεν την προσκύνησε ποτέ όπως έκαναν μέχρι τότε όλοι οι ηγέτες των κρατών της γης που επισκεπτόταν το βασίλειο της Βρετανείας.Ενας λόγος απ'αυτούς ήταν και είναι,ότι η αληθινή πριγκίπισσα Ρομανώφ ήταν η Μελάνια.Η Μελάνια είναι εδώ στην γη πριγκίπισσα,ενώ επάνω ψηλά είναι βασίλισσα.
Μετά απ'αυτή την αποκάλυψη τα γεγονότα και οι καταστάσεις,αλλάζουν στο τρόπο που παίζονταν μέχρι τώρα.Από εδώ και πέρα κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους.Σε κάποιους άλλους,ο πλανήτης Γαία ανήκει μόνο στην ανθρωπότητα και θα τους φαίνεται σπιρτόκουτο.Η Γη ανήκει μόνον στην ανθρωπότητα και κατοικείται μόνον απ'ανθρώπους οι οποίοι έχουν αξίες και τους κυριεύει το συναίσθημα της αγάπης και το καλό του συνανθρώπου τους. Το Φως έχει νικήσει !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ;;;


Πόσο πιθανή είναι σήμερα η παλινόρθωση των Τσάρων (Ρομανώφ);
Σε μια συνέντευξη της, στην ισπανική εφημερίδα «El Universal», στις 15 Μαρτίου, ημερομηνία που συμπίπτει με την εκατονταετηρίδα από την παραίτηση του Αγιομάρτυρα της Ορθόδοξης Εκκλησίας Τσάρου Νικολάου Β’, η Μεγάλη Δούκισσα Μαρία Βλαντιμίροβνα Ρομανώφ, τρισέγγονη του Τσάρου Αλεξάνδρου Β’, επιβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, της εκμυστηρεύτηκε ότι βλέπει θετικά μια ενδεχόμενη αποκατάσταση της αυτοκρατορικής βασιλείας ως πολιτικού θεσμού στη Ρωσία. Η Ρωσία της μετα-Πούτιν εποχής είναι έτοιμη όμως για την επιστροφή των Ρομανώφ;

ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ - ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΟΥΤΙΝ

Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑΝΩΦ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ (ΛΕΝΙΝ + ΣΤΑΛΙΝ) ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΩΦ, ΟΤΑΝ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ, ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΡΟΜΑΝΩΦ ΑΝΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΙΚΟ "ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ" (ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ, ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ).

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΡΟΜΑΝΩΦ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΒΕΛΙΣΚΟ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ (ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΕΟΣ ΣΕ ΣΤΗΣΗ - ΕΞΟΥΣΙΑ - ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ - ΦΑΣΙΣΜΟ). Ο ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ 3 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (CITY ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ = ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΗΠΑ = ΣΤΡΑΤΟΣ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ)