Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ;;;


Κυκλοφορεί έντονη φημολογία αυτές τις μέρες ότι ξεκίνησε πόλεμος μεταξύ της εβραιοχαζάρικης οικογένειας Ροτσιλντ με τον Πουτιν και αυτό είναι μια σημαντική αφορμή και του πολέμου στην Ουκρανία αλλά και της δαιμονοποίησης του Πούτιν απο τα δυτικά ΜΜΕ. Κατά πόσο ισχύουν όμως αυτές οι φήμες;;;

Είναι γεγονός ότι παλιότερα οι Ροτσιλντ διατηρούσαν γραφείο στη Μόσχα, ενώ η Μόσχα έχει πάνω από 500.000 εβραίους και αρχιραββινεία εκεί, ενώ ο Πούτιν έχει θεαθεί να φοράει τον εβραικό κιπά υποταγής στο σι(ω)νισμό με επαφές και με αρχιραββίνους, ενώ και ο Ζελένσκι της Ουκρανίας είναι εβραίος και ταυτόχρονα νεοναζί, όπως και ο Ρωσοεβραίος ακροδεξιός Ζιρινόφσκι που αυτό το εβραιοναζιστικό κάθαρμα έχει εμμονή με το πυρηνικό ολοκαύτωμα (!!)


Για να βρείτε το παλιότερο γραφείο των Ροτσιλντ στη Μόσχα κάντε αναζήτηση στο Google με τη λέξη κλειδι "rothchild our services in russia and cis" θα σας βγάλει το γραφείο των Ροτσιλντ στη Μόσχα με διεύθυνση: "GA , Global Advisory. 4, bld. 2, Romanov lane Moscow 125009 Russia +7 495 775 8221" με ιστοσελίδα στοιχείων του γραφείου εδώ:  https://www.rothschildandco.com/en/office-listing/russia-and-the-cis/ .

ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (!!!)

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΔΩ:

Οπως βλέπετε γράφει PAGE NOT FOUND (η σελίδα δεν βρέθηκε) επιπλέον στον τομέα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στην ιστοσελίδα των Ροτσιλντ εδω: https://www.rothschildandco.com/en/contact-us/ , αν διαλέξετε τον τομέα COUNTRY (Χώρα) θα δείτε ότι δεν υπάρχει πουθενά πλέον καταχώρηση για γραφεία των Ροτσιλντ στη Ρωσία, ενώ για παράδειγμα υπάρχει γραφείο των Ροτσιλντ στην Ελλάδα και μας δίνει και τη διεύθυνση του στην Αθήνα!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΘΑΝΙΕΛ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΟ TWITTER !!!
(Ο ΝΑΘΑΝΙΕΛ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ 40 ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ)

@NatRothschild1
Putin is destroying everything Russia achieved in the last 30 years. Sanctions will remain now until he goes. He joins a club consisting of Chavez, Hussein, Mugabe, Kim and a select group of leaders who have destroyed their countries and the living standards of those within them.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
ΝΑΘΑΝΙΕΛ ΡΟΤΣΙΛΝΤ: Ο Πούτιν καταστρέφει τα πάντα που κατάφερε η Ρωσία τα τελευταία 30 χρόνια, οι κυρώσεις εναντίον του θα ισχύσουν από τώρα μέχρι να φύγει από την εξουσία. Ανήκει πλέον σε ένα κλάμπ ηγετών σαν τον Τσάβεζ, Σαντάμ Χουσεϊν, Κιμ Γιονκ Ουν και ένα ειδικό γκρούπ ηγετών που κατάστρεψαν τις χώρες τους και την ποιότητα ζωής μέσα σε αυτές!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ "ΜΜΕ" ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!!

Τώρα βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πούτιν είναι ταχα κανένας "άγιος" που θα μας σώσει ταχα από την λαίλαπα των Ροτσιλντ, απλά έχουμε γιγαντιαία σύγκρουση συμφερόντων, μη ξεχνάμε ότι ο Πούτιν ανέχεται ακόμα να υπάρχει σατανοστοά του OTO (Ordo Templis Orientis της σατανομασωνικής ιεραρχίας OTO + ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ + ΑΟΑ του σατανιστή έκφυλου μάγου και δολοφόνου μικρών παιδιών Άλιστερ Κρόουλυ). H σατανοστοά του ΟΤΟ είναι ένα πολύ σημαντικό εξάρτημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, πως λοιπόν ο Πούτιν της δήθεν ορθόδοξης Ρωσίας ανέχεται να υπάρχει τέτοια σατανοστοά στο έδαφος της Ρωσίας;;; (σατανοστοά του ΟΤΟ υπάρχει επίσης και στην πόλη Λάρισα της δήθεν ορθόδοξης Ελλάδος!!) 

ΙΔΟΥ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΣΤΟΑΣ ΤΟΥ O.T.O. (ORDO TEMPLIS ORIENTIS) στη ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (!!!):

Υπάρχουν επίσης αρκέτοι Ρώσοι και Ρωσοεβραίοι μεγιστάνες αντίστοιχοι του δυτικού μεγιστάνα Ροτσιλντ, οπως ο Μίλερ της κολοσσού εταιρείας Φυσικού Αερίου της Ρωσίας, και όπως και ο Αμπράμοβιτς (Αβρααμοβιτς) και αρκετοί άλλοι Ρωσοεβραίοι μεγιστάνες σε συμπαιγνία με τον Πούτιν...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖIΡΙΝΟΦΣΚΙ

«Θερμός» διάλογος Λαβρόφ με υπαινιγμό για Ζελένσκι και νεοναζί

ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΒΕΔΟΥΙΝΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ. ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ, ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ...
https://www.youtube.com/watch?v=5EG3auFFsqE

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; 
ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟΚΟΡΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ...

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΑΚΙΣΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ...ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ -ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ- ΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ (ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ  ΠΑΙΔΙ)...ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΥΟUTUBE ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΜΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟΚΟΡΗ, ΑΛΛΑ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΟΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ....ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ+ΜΠΟΛΙΑ ...ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΚΟΥΛΗΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ-ΡΑΓΙΑΔΟ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ, 
ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ..."

ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;;;

ΤΟ DEFCON EINAI O ΒΑΘΜΟΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΚΛΙΜΑΚΕΣ, ΤΟ "DEFCON 5" ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΤΟ "DEFCON 1" EINAI ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΤΟ 1962 ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ "DEFCON 2", ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΕΝΕΝΤΥ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ. "DEFCON 3" ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΟ 2001 (911) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ 70'S ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ "DEFCON 4" ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΑΝ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ Η ΚΡΙΣΗ...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ !!!