Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!


*** ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *** 
ΙΩΣΗΦ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
Το YouTube αποφάσισε σήμερα να κατεβάσει το βίντεο της συνέντευξης του δημοσιογράφου Φώτη Γιοβανόπουλου απ' το κανάλι μου, με την αιτιολογία ότι παραβιάστηκαν οι οδηγίες της Κοινότητας και υπήρξε ιατρική παραπληροφόρηση, και να μου απαγορεύσει κάθε ανάρτηση για τις επόμενες 7 ημέρες! Συγκεκριμένα στην ειδοποίηση που έλαβα απ' το YouTube αναφέρονται τα εξής : Το περιεχόμενό σας καταργήθηκε λόγω παράβασης των Οδηγιών κοινότητας Το κανάλι σας έχει πλέον 1 προειδοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε ενέργειες, όπως μεταφόρτωση, ανάρτηση ή ζωντανή ροή για 1 εβδομάδα. Αν λάβετε δεύτερη προειδοποίηση, δεν θα μπορείτε να δημοσιεύετε περιεχόμενο για 2 εβδομάδες. Οι τρεις προειδοποιήσεις σε οποιαδήποτε περίοδο 90 ημερών θα οδηγήσουν στην οριστική κατάργηση του καναλιού σας. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε στο YouTube, γι' αυτό: 1. Φροντίστε να κατανοήσετε τις Οδηγίες κοινότητας του YouTube και τις βασικές αρχές για τις προειδοποιήσεις. 2. Ελέγξτε το περιεχόμενό σας έχοντας υπόψη τις πολιτικές μας. Αν, αφότου εξετάσετε το περιεχόμενό σας, πιστεύετε ότι κάναμε λάθος, ενημερώστε μας. Μπορείτε να ζητήσετε επανεξέταση της απόφασης. 3. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι αυτή η προειδοποίηση θα λήξει μετά από 90 ημέρες και ότι η διαγραφή του βίντεο δεν θα καταργήσει την προειδοποίηση. Σημειώνω ότι υπέβαλα ήδη ένσταση και ζήτησα να ανακληθεί αυτή η παράλογη απόφαση της τιμωρίας μου. Δεν είμαι βεβαίως αισιόδοξος ότι η ένστασή μου θα τύχει ευμενούς μεταχείρισης. Δυστυχώς η ελευθεροτυπία βιώνει δύσκολες στιγμές. Ανάρτησα εδώ αυτό το σχόλιό μου γιατί μου έχει απαγορευτεί κάθε ζωντανή δραστηριότητα για 1 εβδομάδα.

==================================================================
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
Οι μηνύσεις των ηλικιωμένων και οι δικαστές ένα βήμα από τη φυλακή
==================================================================

Υποδέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου τον δημοσιογράφο και πολιτικό αναλυτή Φώτη Γιοβανόπουλο ο οποίος ήταν κυριολεκτικώς καταιγιστικός.  Δεν χρειάζεται να πω εδώ περισσότερα. Δείτε το βίντεο της συνέντευξής του και ανατρέξτε στις σχετικές σελίδες του :

ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
δεν τον ξερω τον κυριο που μιλαει, αλλα παντα πιστευα οτι σε μια αδιστακτη χουντα οπως η σημερινη δεν κερδιζετε η ελευθερια με τα χαρτια (των μυνησεων) ειδικα με νομικα χαρτια εναντιον της αυταρχικης κρατικης εξουσιας, γιατι παντα αυτοι εχουν και τις ακρες τους να βρισκουν παραθυρακια στον νομο για να τους συγκαλυπτουν...και κορακας κορακου ματι δεν βγαζει...συμφωνω οτι μια πολυ καλη λυση ειναι η αλληλεγγυη και οργανωση στις τοπικες κοινωνιες σε επιπεδο γειτονιας πρωτα για να βρεις ομοιδεατες και να φτιαξεις πυρηνες αντιστασης, αλλα ακομα και εκει παλι θα δημιουργηθουν προβληματα λογω της εμφυλιοπολεμικης τασης που εχει ο ελληνας και λογω της κομματοκρατιας και της τασεως για αρχηγηλικια και καπελωματα οπως σωστα ειπε και ο Ιωσηφ. Παντως με αρεσει το παθος με το οποιο διατυπωσε τις αποψεις του ο κυριος αυτος και μπραβο του για τον αγωνα του, ειναι και αυτο μια σεβαστη προσπαθεια στην ολη προσπαθεια αντιστασης...καλη συνεχεια...


H ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΠΕΡΑΣΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!