Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Οργή υγειονομικών κατά της κυβέρνησης - Τράπηκε σε φυγή ο Θ.Πλεύρης - Συνθήματα κατά του κ.Μητσοτάκη


Οργή υγειονομικών κατά της κυβέρνησης - Τράπηκε σε φυγή ο Θ.Πλεύρης - Συνθήματα κατά του κ.Μητσοτάκη (ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ - ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ !!!)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ: ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟ VIRUS ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΣΗΣΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ...

Το χειρότερο όμως είναι ότι συσσωρεύονται εμβολιοανθεκτικές μεταλλαγές στο γονίδιο της πρωτεΐνης ακίδας, οι οποίες μπορεί να συνδυάζονται με αλλαγές στην ειδικότητα πρόσδεσης στον κυτταρικό υποδοχέα ACE2 [17] ή ακόμα και με αναγνώριση νέων κυτταρικών στόχων (gain of function mutations). Υπ’ αυτή την έννοια ο μαζικός εμβολιασμός μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πείραμα κατευθυνόμενης μεταλλαξιγένεσης του ιού οδηγώντας σε διαιώνιση ή και επιδείνωση της επιδημικής κρίσης. Σε κάθε περίπτωση, εισερχόμαστε σε ένα φαύλο κύκλο ατέρμονων εμβολιασμών, από τον οποιο ωφελημένη θα βγει, όχι η ανθρωπότητα, αλλά η φαρμακοβιομηχανία των εμβολίων μαζί με τα επιστημονικά και πολιτικά της φερέφωνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι στην εστίαση: Καταργείται το πιστοποιητικό εμβολιασμού !!! https://sofalogia.gr/?p=76538