Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Unacknowledged - Ανομολογητο (2017) Ντοκιμαντερ


Unacknowledged - Ανομολογητο 
Το «Ανομολόγητο 2017» ή αλλιώς «Unacknowledged», είναι ένα Ντοκιμαντερ που επικεντρώνεται στα ιστορικά αρχεία του «Σχεδίου Αποκάλυψης», (Disclosure Project) και στον τρόπο με τον οποίο επιβλήθηκε αδικαιολόγητα η μυστικότητα των UFO. Τα καλύτερα αποδεικτικά στοιχεία για την εξωγήινη επαφή, που χρονολογούνται από δεκαετίες, παρουσιάζονται με άμεσες και άκρως απόρρητες μαρτυρίες ανθρώπων, εγγράφων και υλικών UFO, το 80% των οποίων δεν αποκαλύφθηκε ποτέ πριν.


ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ" ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΑΚΡΑΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ, ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΡΟΣΓΟΥΕΛ (1947) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΘΑΝΑΣΙΜΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΔΟΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει ως αληθινό βίντεο με UFO (ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ)

ΦΟΒΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "Q"

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ & ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ RICHARD BLUMENTHAL ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΥΠΑΡΞΗ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΚΑΙ "ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ" (;;;!!!)

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ (ΣΑΤΙΡΑ)