Σάββατο 17 Απριλίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΗΘΕΝ "ΕΛΛΗΝΑ" ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΥΣΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ (ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ) ΑΝΔΡΕΑ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΩΣΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΓΑΔΕΨΑΝ ΑΡΩΝ-ΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΘΑ ΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΡΩΣ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ (Π.Χ. ΑΕΡΟΒΙΟ ΕΜΠΟΛΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ...

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΑΟΥΝ-ΜΠΑΝΤΕΝ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Β’, ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ:

Με το σκεπτικό ορισμένων αφελών Ελλήνων και δόλιων ελληνοεβραίων ότι «εφ’όσον οι απόγονοι των Γλυξμπουργκ γεννήθηκαν στην Ελλάδα, είναι Έλληνες», ονομάζουμε «Έλληνα» τον Φίλιππο Μαουν-Μπάντεν διότι:

α) Είναι ο 4ος υιός του Βασιλέως Ελλάδος Γεωργίου Α’ Γλυξμπουργκ.

β) Γεννήθηκε στην Κέρκυρα

Δηλαδή με τα κριτήρια τόπου γεννήσεως και γένους, ο Φίλιππος είναι «έλληνας» προδότης, διότι επί των ημερών της συμβασιλείας του, η Αγγλία οργίασε και οργιάζει διαπράττοντας συνεχώς κακουργήματα εναντίον Κύπρου, Ελλάδος και λοιπού Ελληνισμού. Η προδοσία της χώρας που τον γένησε, της Ελλάδος, είναι φυσική για τον Φίλιππο. Την κληρονόμησε από τον πατέρα του, πρίγκιπα Ανδρέα. Προδοσίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα. Ενώ ο πρωτότοκος αδελφός του Ανδρέα, Κωνσταντίνος Α’ επρόδιδε την Ελλάδα ως «Βασιλεύς», ο πρίγκηψ Ανδρέας, διορισμένος από Κων/νο Α’ ως διοικητής Β’σώματος Στρατού Μ.Ασίας 1921, εκτελούσε τις προδοτικές διαταγές εξερχόμενος από τον «Θύλακα Σμύρνης» προς το πουθενά, διασχίζοντας την «Αλμυρά Έρημο». Επιστρέφοντας ηττημένος, ο «Βασιλεύς» τον διόρισε διοικητή Ε’ Σώματος στρατού Ιωαννίνων 1922, από όπου έκτακτο στρατοδικείο τον καθαίρεσε ατιμωτικώς και τον εξόρισε εκτός Ελλάδος, κρίνοντας τον συνυπεύθυνο για την Μικρασιατική Καταστροφή. Έφυγε στην Αγγλία με υιό του Φίλιππο, πατέρα του μελλοντικού βασιλέως Αγγλίας, Κάρολου πριγκ.Ουαλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

«Oταν μετενσαρκωθώ θέλω να επιστρέψω ως ανθρώπινος θανατηφόρος ιός!» Τάδε εφη εβραιομογγολος μισέλληνας προδότης Φίλιππος!
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ
https://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/o.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ
https://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html