Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!


Ο Λι Γουι είναι ένας Κινέζος καθηγητής κοινωνιολογίας (μέλος της ισχυρής Κινεζικής Οικογένειας των Λι). Έγραψε πολλά βιβλία και άρθρα κοινωνιολογίας.
Το 2019 ο Λι απελάθηκε από την (δήθεν "φιλοαμερικανική") Ταϊβαν, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του εκεί.

Στις 16 Οκτωβρίου 2020, ο Λι προσκλήθηκε να δώσει μια παρουσίαση στην Κινεζική πόλη Σεντζεν. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Λι ισχυρίστηκε ότι ο COVID-19 ήταν πολύ πιο θανατηφόρος στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική, ενώ η Πανδημία αποδείχτηκε ωφέλιμη για τη Βόρεια Κορέα και την Κίνα!! Έχουμε μόλις 4000 θανάτους εξαιτίας της, σωστά;; Αλλά αν το συγκρίνεις αυτό το νούμερο με τους 220.000 θανάτους στις ΗΠΑ, οι 4000 θάνατοι της Κίνας είναι σταγόνα στον ωκεανό, σωστά;; (Γέλια στο ακροατήριο). Έτσι λοιπόν, με σχεδόν καθόλου μολύνσεις και θανάτους στην χώρα μας (Κίνα). 4000 θάνατοι σε ένα πληθυσμό 1.4 δισεκατομμύρια, ουσιαστικά είναι τίποτε! Παρόλο αυτά πολλοί από εσάς συνεχίζετε να φοράτε τις μάσκες σας (γέλια στο ακροατήριο).
Αργότερα στην ομιλία του, ο Λι δήλωσε ότι "Η Οικονομία της Κίνας είναι η μόνη που τα πάει πολύ καλά σε όλο τον κόσμο, η Κίνα θα ξεπεράσει τις ΗΠΑ πιο νωρίς από το αναμενόμενο έτος 2027. Οι ΗΠΑ δεν θα επιβιώσουν από αυτή τη δοκιμασία. Τώρα πρέπει να τονίσω ότι κανένας από εσάς τους 1.4 δισεκατομμύρια Κινέζους δεν συνειδητοποίει ότι δεν είναι οι ΗΠΑ που πιέζουν την Κινα, είμαστε εμείς οι Κινέζοι που κάνουμε δύσκολη τη ζωή των Αμερικάνων!
Αγωνιζόμαστε για αυτό το στόχο εδώ και δεκαετίες, το 2012 πετύχαμε απόλυτη υπεροχή έναντι των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας στην Νοτιοανατολική Ασία, στο Στενό της Ταϊβαν, αλλά όχι σε όλο τον κόσμο, πετύχαμε απόλυτη υπεροχή εναντίον του στρατού των ΗΠΑ στη θάλασσα Μποχάι και στην Κίτρινη θάλασσα και στο στενό της Ταϊβαν, και επεκτείνουμε την στρατιωτική μας δύναμη με ρυθμούς πρωτόγνωρους για την ιστορία, για πολλά χρόνια ο στόλος μας ενισχύεται με ετήσια αύξηση αντίστοιχη με το Γαλλικό τονάζ, θα συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς για τουλάχιστον την επόμενη δεκαετία, όσο υπάρχουν 1.4 δισεκατομμύρια Κινέζοι που δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα, θα γονατίσουμε και θα εξοντώσουμε τις ΗΠΑ, σε κάθε περίπτωση η Κινεζική ανάπτυξη δεν μπορεί να φρεναριστεί ή να σταματήσει, αρκεί να μην εμφανιστεί ένας Κινέζος "Γκορμπατσώφ" που θα διαλύσει τα εσωτερικά θέματα της Κίνας, και θα προκαλέσει την "εκ των έσω" διάλυση της Κίνας, σε κάθε άλλη περίπτωση κανείς άλλος δεν θα μπορέσει να μας αντισταθεί στην ραγδαία ανάπτυξή μας!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ "ΛΙ":

Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ "ΛΙ":

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΘ'ΟΔΟΝ