Κυριακή 18 Απριλίου 2021

ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ (!!!)

ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ (ΡΟΤΑΡΥ, ΛΑΪΟΝΣ, ΝΑΪΤΕΣ, ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ (ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΤΡΑΠΟ)


Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ (!!!) Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 !!!


ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "666 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΥΜΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ (ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ. ΣΚΟΠΟΣ: Η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666. (ΣΗΜ: Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ MASTERCARD)


ΔΩΡΕΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΑΧΑΡΝΩΝ...ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...
ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΩΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΕΛΩΣ...


Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΛΑΪΟΝΣ ΚΛΑΜΠ


Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΛΑΪΟΝΣ ΚΛΑΜΠ.


Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΛΙΒΑΝΟΥ ΝΗΦΩΝ ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.


ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΣΧΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ M.R.A.-666 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. To κειμενο και οι φωτογραφιες ειναι απο φωτοτυπημενες απο το μασωνικο περιοδικο "Πυθαγορας", ετος 35ον, τευχος 13-14, Ιανουαριος - Μαρτιος - Απριλιος - Ιουνιος 1979. Η Εγχρωμη φωτογραφια με το αγαλμα του εξωμοτου - πατριαρχου Αθηναγόρα εις Ιωάννινα, οπου καταθέτει δάφνινο στεφάνι ο μασώνος "αρχιεπίσκοπος" Αμερικής Ιάκωβος Κουκούζης από το περιοδικό "Πειραϊκη Εκκλησία" (Σεπτέμβριος 1992) του "Μητροπολίτου" Πειραιώς Καλλίνικου Καρούσου, της νεοημερολογίτικης εκκλησίας. Αυτοί οι "πατριάρχες" και ο διαφημίζων αυτούς "Πειραιώς" Καλλίνικος, είναι οι οραματιστές της εβραϊκής πανθρησκείας της νέας εποχής!


ΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.


Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με το Τάγμα των Ναϊτών χρονολογείται από… το 2009 την εποχή που τιμήθηκε με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών και του απενεμήθη το σχετικό Δίπλωμα καθώς και επιταγή 1.000 δολαρίων ως πρώτη δόση για τα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού. Αυτό διαβάζουμε σε δημοσίευμα του εντύπου “Ναϊτικά Νέα” (φωτο).

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΪΤΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
Η Κατάργηση του Τάγματος των Ναϊτών αποφασίστηκε από την Παπική Σύνοδο της Βιέν το 1312, η οποία και εξέδωσε μια σειρά από παπικές αποφάσεις, μεταξύ των οποίων ήταν η «Vox Excelso», με την οποία διαλύθηκε επίσημα το Τάγμα, και η «providam Ad», με την οποία πολλά περιουσιακά στοιχεία των Ναϊτών μεταβιβάστηκαν τελικά στους Ιωαννίτες ιππότες. Στην απόφαση αυτή εναντιώθηκαν πολλοί Ηγεμόνες της Ευρώπης και κυρίως ο Βασιλεύς της Πορτογαλίας και κάποιοι ηγεμόνες της Ισπανίας. Άλλοι δε Ευγενείς, που ήταν αρχικά ευνοϊκά προσκείμενοι απέναντι στους Ναΐτες, τους αποκήρυξαν φοβούμενοι τον αφορισμό από τον Πάπα. Από τις λίγες εξαιρέσεις ήταν ο Ρόμπερτ Μπρους της Σκωτίας, ο οποίος είχε ήδη αφοριστεί. Κατά συνέπεια, αρκετοί Ναΐτες διέφυγαν στη Σκωτία.
 Πιστεύεται ότι το Σκωτικό Τεκτονικό Τάγμα έχει τις ρίζες του στο τάγμα των Ιπποτών του Ναού.

Κατηγορίες κατά των Ναϊτών
Οι Ναΐτες κατηγορήθηκαν από τους πολιτικούς κυρίως εχθρούς τους και την Καθολική εκκλησία για ακολασίες και ομοφυλοφιλία. Επίσης, κατηγορήθηκαν ότι ήταν φιλικοί με τους άπιστους, ότι ασκούσαν μαγεία και ότι για να ενταχθεί κάποιος στο τάγμα τους θα έπρεπε να απαρνηθεί τον Χριστό, να φτύσει και να ποδοπατήσει τον σταυρό και να λατρέψει ένα είδωλο ονόματι Μπαφομέτ.[3]
(πηγή: Wikipedia)

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΩΣ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ. Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ M.R.A.-666 (MUNDANA RELIGIO ADUNATA)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΜΑΣΩΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ