Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Κύπρος: «Βγαίνουν» στις 17 Αυγούστου οι νέες βιομετρικές ταυτότητες


ΕΙΣΑΓΩΓΗ:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΚΑΡΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΚΑΙ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΘΗΡΙΟΝ-666 ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΣΕΓΚΕΝ)...ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΥΠΝΟ ΚΙΝΗΤΟ 5G-666. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ RFID ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΚΙΝΗΤΟ-5G-666. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤA ΧΑΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΠ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΓΕΛΩΣ (!!!), ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΡΟΜΠΟΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (CYBORG) ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... Υ.Γ.: ΗΔΗ ΕΧΩ ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΕΞΥΠΝΗΣ ΣΚΟΝΗΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!! ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ MIND-CONTROL, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ 2.500.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Κύπρος: «Βγαίνουν» στις 17 Αυγούστου οι νέες βιομετρικές ταυτότητες

Πληρούν όλες τις προδιαγραφές που ορίζονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο και κατά συνέπεια έχουν αυξημένα επίπεδα ασφάλειας έναντι της πλαστογραφίας και της πλαστοπροσωπίας...

Στην κυκλοφορία βγαίνει από τις 17 Αυγούστου η νέα εκδοχή των δελτίων ταυτότητας που εκδίδονται για Κύπριους πολίτες.

Τα δελτία ταυτότητας είναι βιομετρικά, πληρούν όλες τις προδιαγραφές που ορίζονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο και κατά συνέπεια έχουν αυξημένα επίπεδα ασφάλειας έναντι της πλαστογραφίας και της πλαστοπροσωπίας.

Όλες οι υφιστάμενες ταυτότητες που έχουν εκδοθεί σε προηγούμενους τύπους παραμένουν σε ισχύ μέχρι τη λήξη τους και δεν θα αντικατασταθούν.

Πηγές του υπουργείου Εσωτερικών ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ότι το πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την έκδοση ταυτοτήτων ήταν τεχνικής φύσεως λόγω της αναβάθμισης του συστήματος για τις ταυτότητες νέου τύπου. Το πρόβλημα έχει επιλυθεί και από σήμερα ξεκινά η έκδοση των νέων δελτίων.

Οι αλλαγές που επέρχονται στα δελτία ταυτότητας είναι αποτέλεσμα του Κανονισμού (ΕΕ) 2019/1157 για την ενίσχυση της ασφάλειας των δελτίων ταυτότητας των πολιτών της Ένωσης και των εγγράφων διαμονής που εκδίδονται για πολίτες της Ένωσης και τα μέλη των οικογενειών τους που ασκούν το δικαίωμα ελεύθερης κυκλοφορίας. 

ΠΗΓΗ: PRIME-NEWS