Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ...


ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ:

Εγω λεω οτι δεν ειναι απατη το ρευμα απο μαγνητες, ξεκοληστε απο την δογματικη παλια ψευτοφυσικη που σας διδαξαν. Απο τον κορυφαιο εφευρετη του πυραυλου ΣΤΙΝΓΚΕΡ και συμβασιουχου της LOCKHEED, BOYD BUSHMAN, εμαθα πριν 20 περιπου χρονια, ενα απλο αντιβαρυτικο κολπο, παρτε ενα μαγνητη και ριξτε τον μεσα σε ενα χαλκινο σωληνα, ο μαγνητης δεν κολαει στο χαλκο, αλλα ομως θα πεφτει αργα-αργα και στροβιλιζομενο σαν ΟΥΦΟ μεσα στο σωληνα! Αυτο το παλιοτερα αγνωστο αντιβαρυτικο φαινομενο, στη μοντερνα φυσικη λεγεται EDDY CURENTS και αρα εφοσον τα EDDY κοντραρουν την βαρυτητα, αρα μπορεις να βγαλεις ρευμα και απο μαγνητες! Ο BUSHMAN ηξερε απο αντιβαρυτητα απο το 1960, οταν κατι δικοι μας ..."ξερολες" επιστημονες της πλακας τα μαθαιναν αυτα καθυστερημενα το 2010 και μας ειρωνευονταν κιολας οι ταλαιπωροι, πριν παρουν το ...μαθημα τους απο εμενα και τον ..."θεουλη" Bushman. Δεν πειραζει ομως, καλλιο αργα παρα ποτε! Οσο γερνας, μαθαινεις! Επισης ξερω να βγαζω ρευμα και απο ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΗΣ απο ειδικα ηλεκτροδια που μπηγεις στη Γη και απο τα τελλουριακα ρευματα...Ενα αλλο κορυφαιο θεμα που θα μπορουσε να ασχοληθει ο Μιχαλης, που εχει κολησει με το οινοπνευμα, αλλα υπαρχουν χιλιαδες ωραια αλλα θεματα για να βγαλεις ενεργεια, απο οπου θες...η ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ειναι παντου γυρω μας...Ρωτηστε και τον μιστερ Τεσλα!

Θα πω τωρα κατι που ισως πονεσει σε μερικους, αλλα η αληθεια ποναει, λετε ολοι "μπραβο Μιχαλη", και "Ζητω ο Μιχαλης" και "ολοι σε αγαπαμε Μιχαλη", και συμφωνω, αλλα δεν ειδα κανεναν σας να τον συμπαρασταθει οταν του εκλεισαν την Youtube σελιδα, δεν ειδα κανεναν σας να προσφερθει να τον βοηθησει ουσιαστικα, π.χ. να του κανει δωρο μια επαγγελματικη ιστοσελιδα προβολης ή κατι αλλο που να τον βοηθησει πραγματικα, και δεν αναφερομαι σε ατομα που δεν εχουν λεφτα ή σε ατομα προβληματικα που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, διοτι αυτοι δικαιολογουνται να μενουν αδρανεις, αναφερομαι σε ατομα που εχουν λεφτα και που εχουν τεχνογνωσιες και που ειναι ανετοι και που μπορουν να βοηθησουν τον Μιχαλη παρα πολυ, αλλα δυστηχως δεν το κανουν! Καθε δημιουργικος ανθρωπος σαν τον Μιχαλη, δυστηχως ή ευτηχως χρειαζεται ΧΡΗΜΑ για να προχωρησει τα διαφορα φιλοδοξα ΠΡΟΤΖΕΚΤ του, θα μπορουσαμε να μαζευτουμε ολοι οι οπαδοι του και να δωσουμε απο ενα 100-ευρω ο καθενας, σιγα τα λεφτα, σχεδον ολοι εχουμε αυτο το ποσο διαθεσιμο για δωρεες σε ατομα που το αξιζουν, θα μπορουσε απλα να σηκωσει μια σελιδα στο GO-FUNDME και να βαλουμε ολοι εκει τα λεφτα, παραλληλα με την δημιουργια μιας επαγγελματικης ιστοσελιδας προβολης (π.χ. σαν αυτη που εκανε ο Πετρος Ζωγραφος) και επισης σελιδες διαφημισης σε SOCIAL MEDIA και WWW και YOUTUBE, φανταστειτε τι θα μπορουσε να πετυχει αυτος ο ανθρωπος αν χρηματοδοτουνταν με πολλα λεφτα και αν ειχε πολυμελη δυνατη ομαδα τεχνικης υποστηριξης, εμενα παντως με ειχε πει οτι θα εστελνε πρωτος ανθρωπους στον πλανητη Αρη, αν ειχε τα λεφτα που εχει η ΝΑΣΑ και ο απατεωνας Ελον Μασκ, και εγω το πιστευω οτι ο Μιχαλης ειναι τοσο τρομερά ικανό μαστόρι που ακομα και διαστημοπλοιο που θα κινουνταν με ΡΑΚΙ θα εφτιαχνε, θα μπορουσε να μας φτασει μεχρι και στον Αρη, ΝΑΙ, και δεν αστειευομαι, δραστηριοποιηθειτε λοιπον να τον βοηθησουμε πραγματικα... και αφηστε τα κουφια "μεγαλα λογια"...

Επισης αγαπητέ Μιχαλη ψαξε και το θεμα του ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟΥ. ο μεγαλος εφευρετης του 20ου αιωνα ΓΚΙΟΛΒΑΣ, το 1957 κατοχυρωσε μια πατεντα η οποια υγροποιουσε και κατοπιν αεριοποιουσε το πετρωμα σχιστολιθος που υπαρχει αυθονο στην βορεια ελλαδα. Με αυτο το αεριο σχιστολιθου ο Γκιολβας κινησε ενα ΤΖΙΠ στην Κατερινη, πολυ πιο φθηνα απο τη βενζινη και με τρομερη αυτονομια του οχηματος! Σημερα τον ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟ τον εκμεταλευονται οι Αμερικανοι (καυσιμο LNG) για να πολεμησουν ενεργειακα τη Ρωσια, και τους Σαουδαραβες!

Για το υδρογόνο ας μελετήσει ο Καλογεράκης την πατεντα των Ισραηλινων H2ENERGY-NOW οπου χωρις εξωτικα πανακριβα υλικα ηλεκτροδιων και χωρις πανακριβες μεμβρανες, καταφεραν να σπασουν το μοριο του νερου με συχνοτητες συντονισμου RESONANCE και να πετυχουν ετσι σχεδον τελεια αποδοση 90%. Και μη μου λεει ξανα οτι ταχα δεν γινεται να σπασει το νερο με συχνοτητες, διοτι σπανε ακομα και ποτηρια με συχνοτητες, ή σπανε ακομα και μεγαλες γεφυρες αν κανεις πανω τους το βημα της Χηνας (συντονισμος συχνοτητων). Στην πατεντα των Ισραηλινων που του εστειλα, αναγραφωνται και οι συχνοτητες σε Μεγκαχερτζ που χρησιμοποιηθηκαν στη συσκευη-κυψελη καυσιμου! Με την "τεχνολογικη μαγεια" του συντονισμου RESONANCE μπορεις να πετυχεις τα παντα, ειναι το απολυτο ΥΠΕΡΟΠΛΟ, εκει πρεπει να επικεντρωθεις αγαπητε Μιχαλη, και ασε το οινοπνευμα, που μπορει μεν να ειναι το καυσιμο του φτωχου, αλλα το μελλον ομως ειναι το υδρογονο... Γι'αυτο επρεπε να καταφερεις να συννενοηθεις με τον Πετρο Ζωγραφο, διοτι αυτος ο επιστημονας εχει μεγαλη πειρα απο συχνοτητες και κεραιες, και πετυχε κατι αναλογο με τους Ισραηλινους στο Υδρογονο, διοτι δουλευε απο παλια πανω σε πατεντες συχνοτητων και κεραιων για ραδιοτηλεοπτικα καναλια! Ο μεγαλος Τεσλα ελεγε οτι ολα τα μυστικα του συμπαντος κρυβονται στις συχνοτητες, ελεγε ο Τεσλα : "Εάν θέλεις να κατανοήσεις το σύμπαν, σκέψου ενέργεια, συχνότητα και δόνηση"!!

(σχολιο αντιρρησια που με ειρωνευτηκε)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Ο Μιχαλης δεν αποκαλεσε ποτε "απατεωνα" τον Πετρο Ζωγραφο, απλα διαφωνουσανε στον τροπο προσεγγισης της διασπασης του νερου, ο Ζωγραφος το εκανε με συχνοτητες και κατι ειδικα μεταλλικα νανοσωματιδια, και ο Μιχαλης το εκανε με την κλασικη ηλεκτρολυση με αρχικη ενεργεια απο Φωτοβολταικα. Ο Μιχαλης μιλησε με τον Πετρο, και δεν μπορουσανε να συνενοηθουνε στις τεχνικες διατυπωσεις κυριως του περιοριστικου κανονα του Καρνοτ, διοτι ακολουθουνε διαφορετικη θεωρια και πραξη, ο Μιχαλης δεν ειναι πολυ προχωρημενος στα θεματα συχνοτητων σε αντιθεση με τον Πετρο που δουλευει με συχνοτητες εδω και 30 χρονια! Τωρα οσον αφορα τους Ισραηλινους ανταγωνιστες, οι Ισραηλινοι λενε οτι η κλασικη ηλεκτρολυση πιανει αποδοση μονο 60% ενω η μεθοδος με τις συχνοτητες πιανει αποδοση 90%, ομως ο Μιχαλης χρησιμοποιει ΑΠΕ για την αρχικη ενεργεια, το ιδιο κανουν και οι Ισραηλινοι ομως, οι οποιοι υποστηριζονται απο την ΝΑΣΑ και απο Κινεζους και Ιαπωνες μεγαλοεπενδυτες! Και μη με προκαλεις ξανα ασχετε πιτσιρικα, διοτι αν σου στειλω πολυσελιδο κειμενο κορυφαιων ελληνων επιστημονων της "Εψιλον" που αναφερονται λεπτομερως στις δυνατοτητες "τεχνολογικης μαγειας" που εχουν οι συχνοτητες RESONANCE, θα αποσυναρμολογηθει τελειως ο εγκεφαλος σου, και τοτε θα σου πω εγω τι επιδραση εχουν τα μανηταρια, ανοητε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

TOP SECRET UMBRA : RESONANCE TECHNOLOGY

ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ

Γιώργος Γκιόλβας - Ντοκουμέντα σε ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!