Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

TOP SECRET UMBRA : RESONANCE TECHNOLOGY


TOP SECRET UMBRA : RESONANCE TECHNOLOGY

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΑΤΕΝΤΑ H2ENERGY-NOW

ΘΕΜΑ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣ : ΙΩΣΗΦ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ - ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟ.

Το προϊόν
Να αναπτύξει την πιο αποδοτική και οικονομικά αποδοτική τεχνολογία αποθήκευσης ενέργειας που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Αυτό το προϊόν θα είναι στην πρώτη γραμμή των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας καθαρής τεχνολογίας.

Πως δουλεύει

Η διαδικασία του H2 Energy Now ξεκινάει με την εισαγωγή φρέσκου ή/και θαλασσινού νερού στο σύστημα. Το νερό κοσκινίζεται σε σχηματισμό σταγονιδίων και επεξεργάζεται με ραδιοκύματα (σε συχνότητα που αντηχεί με τον δεσμό H2O) αναγκάζοντας τις δονήσεις να διαχωρίσουν την ένωση σε υδρογόνο και οξυγόνο. Στη συνέχεια, τα αέρια υψηλής πίεσης περνούν από ένα φίλτρο του εμπορίου για να αποθηκευτούν με ασφάλεια στα δικά τους δοχεία. Όταν απαιτείται ισχύς, η ενέργεια του υδρογόνου μετατρέπεται εύκολα σε ηλεκτρική ενέργεια (ή σε άλλες χρησιμοποιήσιμες μορφές, όπως κυψέλες καυσίμου).

Οφέλη προϊόντος

1) 29% πιο αποτελεσματική από τους ανταγωνιστές
Το H2 Energy Now διαχωρίζει το H2Ο (ΝΕΡΟ) χρησιμοποιώντας ραδιοκύματα: 88% αποτελεσματική διαδικασία
Οι ανταγωνιστές χρησιμοποιούν τη διαδικασία της ηλεκτρόλυσης: μια διαδικασία 60% αποτελεσματικής που ανακαλύφθηκε το 1833

2) Πιο οικονομικά αποδοτικό προϊόν από τους ανταγωνιστές

Μειωμένες κεφαλαιουχικές δαπάνες αφού δεν χρησιμοποιούμε σπάνια μέταλλα

Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα. Δεν υπάρχουν δαπανηρές μεμβράνες ανταλλαγής για αλλαγή.

Η πραγματικότητα

Αυτή η νέα τεχνολογία που θα αλλάξει τον τρόπο που ζούμε
Αντικατοπτρίζει το πνεύμα και τη δέσμευση της H2 Energy Now στην καινοτομία
Επί του παρόντος, η H2 Energy βρίσκεται τώρα στη μέση της εμπορευματοποίησης του προϊόντος
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΛΕΝΕ:
«Ως μεγάλος επενδυτής στην εναλλακτική ενέργεια, δεν χρειάζεται καν να αφιερώσετε χρόνο της παρουσίασής σας για την ανάγκη αποθήκευσης ενέργειας. Το γνωρίζουμε και την επίδραση που έχει στην τελική μας γραμμή».

«Έχω παρουσιάσει την εταιρεία σας σε έναν από τους επενδυτές μας και αυτή η ιαπωνική εταιρεία των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα βρίσκεται στο Ισραήλ την επόμενη εβδομάδα και θέλει να συναντηθεί με την εταιρεία σας».

Ένας παγκόσμιος μεγάλος επενδυτής στην αιολική ενέργεια είπε: «Ενδιαφερόμαστε πολύ για την ανάπτυξη των προϊόντων σας, κρατήστε μας ενήμερους κατά την εμπορευματοποίησή σας και, μόλις πλησιάσετε, ενδιαφέρεται να γίνει ο στρατηγικός σας συνεργάτης όταν κυκλοφορήσετε το προϊόν».

«Έχουμε ταξιδέψει από την Κίνα για να συναντηθούμε με εταιρείες των οποίων η τεχνολογία είναι στην αιχμή και μας ενδιαφέρει. Η εταιρεία σας ήταν στην κορυφή της λίστας των εταιρειών με τις οποίες θέλαμε να συναντηθούμε.»

«Πολύ λίγες εταιρείες με τις οποίες συναντηθήκαμε μας άφησαν σίγουρους ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο. Αλλά πιστεύουμε ότι η H2 Energy Now είναι μία από αυτές τις εταιρείες».

«Διεξάγουμε ένα κορυφαίο συνέδριο για την εναλλακτική ενέργεια και αναγνωρίζουμε την ηγεσία της εταιρείας σας και σας ζητάμε να υποβάλετε αίτηση για να παρουσιάσετε στο συνέδριό μας».


ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΕΙ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ (ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ)...Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΟΙΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ !!! ΣΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΚΑΧΕΡΤΖ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ...ΕΔΩ ΣΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΠΑΝΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ !!! ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ (RESONANCE) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΫΜ...Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ...

ΠΑΤΕΝΤΑ ΙΣΡΑΗΛ:

ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΙΣΡΑΗΛ:

=====================================================
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ:
ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΣΠΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΙΡΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΑΡΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΠΕΡ-ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΗΔΗ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ 90%, ΕΝΩ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΟΝΟ 60%, ΕΝΩ Η ΝΕΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ 90%. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ "ΑΠΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΟΝΤΩΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΞΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΞΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ. ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΣΕ WORDPRESS, ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ "ΝΑΣΑ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ !!! ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ!!!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 1998:

Στην κοινή σήμερα μεταξύ «υπερ-δυνάμεων» πυρηνική τεχνολογία, για την διάσπαση σχάσιμου υλικού, χρησιμοποιείται ο «αγροίκος» τρόπος, της διαρρήξεως των μεγα-ουδετερονίων των σφαιρικών μανδυών των ατόμων, από ταχέα μέγα-ουδετερόνια σφαιρικών μανδυών άλλου σχάσιμου υλικού, όπως το υπερ-ελαφρύ μέταλλο «λίθιο». Σ' αυτή την περίπτωση, για την πυρηνική έκρηξη, δεν απαιτείται μόνον διαρρηξη του σφαιρικού μανδύα, αλλά και «προδιάθεση» του ατόμου αυτού να εκραγεί, νοούμενη ως πυρηνική υπερ-πιεση» ακτινοβολιών-ύλης στο εσωτερικό του. Η υπερπίεση αυτή, ως προς την υποπίεση κοσμικής ακτινοβολίας στο εξωτερικό του ατόμου, δημιουργήθηκε λόγω της ανόδου του ατόμου μέσω ηφαιστειακής λάβας, από το περιβάλλον μείζονος πυκνότητας εξωτερικής ακτινοβολίας της γήινης διαπύρου ζώνης, στο περιβάλλον ελάσσονος, εξ. ακτινοβολίας της γήινης επιφανείας, ή λόγω εξόδου του ατόμου από το περιβάλλον υπερ-πιέσεως ακτινοβολίας ενός αντιδραστηρος εμπλουτισμού, σε υποπίεση ακτινοβολίας εκτός αντιδραστηρος.

Ανάλογο : ένα ραδιενεργό σχάσιμο ατόμου ύλης, ομοιάζει με ιχθυ, ο οποίος ανεσυρθη από βάθος 1000 μέτρων. Στο βάθος αυτό, ο ιχθύς έχει φυσιολογικό μέγεθος. Στην επιφάνεια όμως φουσκώνει σαν μπαλόνι, έτοιμο να εκραγεί με το παραμικρό τρύπημα του δέρματος του, λόγω διαφοράς πιέσεων. Τα ανωτέρω σημαίνουν ότι μια πυρηνική βόμβα αχρηστεύεται αυτομάτως, αν κατέλθει σε μεγάλο γήινο βάθος, διότι τότε το σχάσιμο υλικό της ξαναβρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον και δεν έχει ουδεμία τάση να εκραγεί. Αντιθέτως, υπάρχει περιπτωση αυτοεκρηξεως υπερβαρεως πυρηνικού υλικού π.χ. MD-101, ΝΟ-102, LG-103, όταν αυτό μεταφερθεί σε μεγάλο ύψος μακράν της γήινης επιφανείας, ή σε περιβάλλον πλήρους τεχνητής απορροφήσεως ακτινοβολίας. Εκτός από τον «αγροίκο» , υπάρχει «ευγενέστερος» τρόπος διασπάσεως τού ατόμου, ισχύων όχι μόνον για ραδιενεργά υλικά, αλλά ακόμη και για τα ελαφρότερα μέταλλα, όπως το λίθιο και το βηρύλλιο. Αυτό επιτυγχάνεται με ενισχυτές δέσμης μικροκυμάτων ( MASERS) υπερ-υψηλής συχνότητας και δυναμένης να συγχρονιστεί με τις συχνότητες περιστροφής των ηλεκτρονίων και ανθηλεκτρονίων, περί τους πυρήνες τους. Αυτό προκαλεί κατάρρευση τροχιών αντιθέτως στρεφομένων υπο-ατομικών σωματιδίων, με τελικό αποτέλεσμα την τριπλή διαρρηξη του σφαιρικού μανδύα εκ των έσω, από τα 3 νουκλεόνια (πρωτόνιο, αντιπρωτονιο, μικρο-ουδετερόνιο), και όχι εκ του έξω, με βολή μεγα-ουδετερονιου άλλου «σχάσιμου» υλικού.

Αυτός ο «ευγενέστερος» τρόπος πυρηνικής διασπάσεως, έχει δοκιμαστεί επιτυχώς στα εργαστήρια της Ο.Ε.Α. επί κόκκων κονεως όλων των χημικών στοιχείων μέχρι του βισμουθίου, και τα αποτελέσματα υπήρξαν πάντοτε τα ίδια. Η πυρηνική εκρηξη που σημειώθηκε , ήταν περίπου δεκαπλάσιας εντάσεως εκείνης, η οποία θα προέκυπτε από θεωρητική έξωθεν ρηξη του υλικού, με μείζονα ενέργεια μηδενικού σημείου και διάσπαση κοσμικού υδρογόνου για παραγωγή ώσεως στο έξω διάστημα. Τα ανωτέρω δεν γράφονται δια λόγους επιδείξεως γνώσεων προς τους αναγνώστες ή προς το τσίρκο του Παναγιώτη Τουλάτου.. Γράφονται ως σαφής προ-ειδοποιησις προς τα σινικά και σιωνιστικά πολιτικά και στρατιωτικά επιτελεία: εάν επιχειρήσουν βαλκανική αναφλεξη ή ασιατική αναφλεξη με Ιράκ, ως προ-εορτια-αφορμές Γ ' Παγκοσμίου Πολέμου, θα ευρεθούν προ εκπλήξεων. Υλικά στρατιωτικών κτιρίων, οχημάτων ξηράς, σκαφών ναυτικού, αεροσκαφών, είναι όλα διασπάσιμα.

Η ΟΕΑ έχει προωθήσει την ανωτέρω τεχνολογία τυφεκίου MASER διασπάσεως ατόμων ΚΑΙ σε αλλοεθνείς αντι-σιωνιστές εκτός Ελλάδος.

(ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ RESONANCE):

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
Αν και αγνοούσε το κέντρο των ερευνητών μας αυτούς τους μηχανισμούς των κραδασμών, τελικά κατόρθωσε να δημιουργήσει και να εξαϋλώσει ύλη από το στοιχείο "1" έως το "108" εστιάζοντας γεωμετρικά αυξανόμενες συχνότητες, με βάση της συχνότητες παλμών RESONANCE των ατόμων κάθε στοιχείου. Το όμοιο συνέβη όταν γιά να παραχθούν ανόργανες ή οργανικές ενώσεις χημικών στοιχείων -ή να διαλυθούν στα συνθέτοντα μέρη-, εστιάστηκαν συνδυασμοί των ανωτέρω ιδιοσυχνοτήτων κατά ορισμένη διαδοχή και "αντιδιαδοχή".

Τελικώς στα εργαστήρια βιολογίας της Ο.Ε.Α. φθάσαμε στο σημείο να συνθέσουμε σύνθετα οργανικά αμινοξέα και σύνθετες οργανικές βάσεις πανίδος και χλωρίδος με τις ίδιες μεθόδους εστιάσεως ορισμένων συνδυασμών κραδασμών.

Τα ανωτέρω δε γράφονται γιά επίδειξη γνώσεως της Ο.Ε.Α., αλλά γιά τους εξής λόγους:
Α: Γιά να απομυθοποιήσει ο αναγνώστης το μαγικό χαρακτήρα της Κάμπαλα και επομένως να απαλλαγεί από την εξουσία και την ψυχολογική εξάρτηση και καταπίεση που του επιβάλλεται από τους, κατά κανόνα εβραίους ραββίνους, κατόχους και δασκάλους της Κάμπαλα. Ορισμένοι συνδυασμοί συχνοτήτων μπορούν να προκαλέσουν αντιστροφή βαρύτητας, να προκαλέσουν ψευδείς αισθήσεις και ολογραφικά οράματα σε "αμύητους", να προκαλέσουν ασθένειες ή θεραπείες μέσω δημιουργίας συγκεκριμένων οργανικών ενώσεων σε σώματα "αμυήτων", να προκαλέσουν φυσικά φαινόμενα σεισμών, καταιγίδων, εμπρησμού, πλημμυρών κλπ. Η Ο.Ε.Α. κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αν κάποιος ή κάποιοι κατέχουν πλήρως όλους τους μαθηματικούς συνδυασμούς των συχνοτήτων RESONANCE των χημικών στοιχείων και των ετεροπολικών και ομοιοπολικών χημικών ενώσεων, είναι δυνατόν να γελοιοποιήσουν κάθε ραββίνο, ραββινίσκο και υποραββινίσκο δάσκαλο της Κάμπαλα.

Β: Γιά να αρχίσει ο αναγνώστης να ερευνά το ενδεχόμενο του να δέχεται από πηγή τεχνολογίας τις "μαγικές" απαντήσεις που παίρνει όταν θέτει ερωτήσεις "μαγικές" ή όταν "διατάζει τα πνεύματα" ή όταν "καλεί τα πνεύματα", χρησιμοποιώντας "μαγικές λέξεις" και "μαγικά σύμβολα" της αθλίας φιλολογίας της Κάμπαλα.

Γ: Γιά να αρχίσει ο αναγνώστης να ερευνά το ενδεχόμενο ότι "κάπου ψηλότερα", τα νήματα που κινούν τις αθλιότητες των "θαυμάτων" του τρυφερού ...Χριστούλη, τις αθλιότητες των "θαυμάτων" των τρυφερών ...Αγίων, τις αθλιότητες των "θαυμάτων" όλων των θρησκειών και τις αθλιότητες των "θαυμάτων"  όλων των μυστικών εταιρειών, των μέντιουμ κλπ., ενώνονται σε ένα κοινό νήμα, σ' ένα επιτελείο διανοητικού ελέγχου, που φυσιολογικά θα πρέπει να είναι Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ.

Ποιά είναι η πηγή της αθλίας Κάμπαλα, αγαπητέ Έλληνα αναγνώστη; Μήπως είναι το "πνευματικό βασίλειο" όπως σου έμαθαν στο θρήσκευμα ή στη Στοά που ανήκεις; Είναι πνεύματα αυτά που δέχονται ερωτήσεις ή υπερευαίσθητες μηχανές λήψεως που συνοδεύονται από πανίσχυρους πομπούς "συνδυασμών συχνοτήτων";
======== ]+[ =========