Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ: ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ !!!


Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR) το τουρκικό κράτος τους τελευταίους τρεις μήνες μειώνει συνεχώς την ποσότητα νερού του ποταμού Ευφράτη που ρέει στη Βόρεια και Ανατολική Συρία, δηλαδή στα εδάφη που ελέγχονται από τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Πιο συγκεκριμένα, η Τουρκία έχει ξεκινήσει τη μείωση της ποσότητας του νερού που ρέει στη Βόρεια και Ανατολική Συρία ήδη από τις 27 Ιανουαρίου, επιτρέποντας λιγότερο από 200 κυβικά μέτρα νερού ανά δευτερόλεπτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ Τουρκίας και Συρίας το 1987 προέβλεπε ότι το τουρκικό κράτος έπρεπε να επιτρέπει 500 κυβικά μέτρα νερού ανά δευτερόλεπτο.

Ως εκ τούτου, από την πτώση της στάθμης του νερού έχουν υποστεί σοβαρά προβλήματα τα συριακά φράγματα στον Ευφράτη, ενώ η  διεθνής κοινότητα και οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κωφεύουν.

Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από υδροηλεκτρικά φράγματα στην περιοχή σταμάτησε λόγω της χαμηλής στάθμης του Ευφράτη.

Μιλώντας στο κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANHA, εκπρόσωπος του Φράγματος Τισχρίν δήλωσε ότι:

«Λόγω των βρώμικων πολιτικών που εφαρμόζει το τουρκικό κράτος, μπορεί να προκύψει ανθρωπιστική κρίση. Ασθένειες όπως η χολέρα μπορούν να εξαπλωθούν. Οι ανάγκες των ανθρώπων σε νερό καλύπτονται από τον Ευφράτη. Οι γεωργικές περιοχές θα στεγνώσουν ξανά. Φέτος δεν υπήρχε αρκετή βροχή. Οι ώρες κατά τις οποίες παρέχεται ηλεκτρισμός μειώθηκαν. Το ποτάμι είναι πολύ μολυσμένο».

Πάντως το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR) επιβεβαιώνει την αναστολή της πλειοψηφίας των ηλεκτρικών υδροστροβίλων στο φράγμα του Ευφράτη στην επαρχία της Ράκα, καθώς η στάθμη των υδάτων του ποταμού έπεσε σε πρωτοφανή επίπεδα, λόγω της συνεχιζόμενης κατακράτησης των νερών του Ευφράτη από την τουρκική πλευρά, με αποτέλεσμα η περιβαλλοντική κρίση να είναι διαρκώς επιδεινούμενη, προκαλώντας ζημιές στην κτηνοτροφία και τη γεωργία.


Το συγκλονιστικό όμως είναι ότι μια ακόμα προφητεία βαίνει προς πραγματοποίηση κάτι που υποδηλώνει ότι ζούμε όντως σε "έσχατους καιρούς" και η εποχή του "βδελύγματος, του υιού της ανομίας Αντιχρίστου" όπως προέβλεψαν οι Γραφές πλησιάζει.

Αποκάλυψη Ιώαννου, κεφ. 16 (12-16)

2 Καὶ ὁ ἕκτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν τὸν Εὐφράτην· καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου. 13 Καὶ εἶδον ἐκ τοῦ στόματος τοῦ δράκοντος καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ θηρίου καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ ψευδοπροφήτου πνεύματα τρία ἀκάθαρτα, ὡς βάτραχοι· 14 εἰσὶ γὰρ πνεύματα δαιμονίων ποιοῦντα σημεῖα, ἃ ἐκπορεύεται ἐπὶ τοὺς βασιλεῖς τῆς οἰκουμένης ὅλης, συναγαγεῖν αὐτοὺς εἰς τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος. 15 ᾿Ιδοὺ ἔρχομαι ὡς κλέπτης· μακάριος ὁ γρηγορῶν καὶ τηρῶν τὰ ἱμάτια αὐτοῦ, ἵνα μὴ γυμνὸς περιπατῇ καὶ βλέπωσι τὴν ἀσχημοσύνην αὐτοῦ. 16 καὶ συνήγαγεν αὐτοὺς εἰς τὸν τόπον τὸν καλούμενον ῾Εβραϊστὶ ῾Αρμαγεδών.

ΟΙ "ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΞ'ΑΝΑΤΟΛΩΝ" ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ-888 ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 200.000.000 ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ (ΔΥΤΙΚΗΣ) ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ή ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ 200.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΟ "ΙΠΠΙΚΟΥ" (ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ) ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΥΦΡΑΤΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ" ΤΗΣ "ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ".

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 6ο σάλπισμα «ΟΙ 4 ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ»

Θ'13-15 με το έκτο σάλπισμα λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι που ήταν δεμένοι στον ποταμό Ευφράτη που ετοιμάζονταν από καιρό για να σκοτώσουν το 1/3 των ανθρώπων. Θ'16 και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού δύο μυριάδες μυριάδων. 2 × (10.000 × 10.000) = 200.000.000 (ΚΙΝΕΖΟΙ "ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ")

Πιθανή μάλλον στρατιωτική μεγάλη εμπλοκή θα ξεκινήσει από τον χώρο της Μ. Ανατολής και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ευφράτη με στρατό ιππικής μορφής κι αριθμό συμπλοκής 2 ×(10.000 × 10.000)=200.000.000 (ΚΙΝΕΖΟΙ "ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ"). Αναφέρεται στην μάχη του Αρμαγεδδών. Το σημαντικό εδώ είναι ότι το 1/3 των ανθρώπων θα πεθάνουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως να έχουμε μια σύγκρουση πυρηνικής μορφής καθότι ολοένα και περισσότερα κράτη κατασκευάζουν πυρηνικά και θεωρείται σχεδόν αναπόφευκτη η μεγαλύτερη διάδοσή τους στο μέλλον, παρόλες τις προσπάθειες των «μεγάλων» εθνών. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση, ένας κατακτητικός πάνοπλος στρατός 200.000.000 (ΚΙΝΕΖΩΝ "ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ") ατόμων μπορεί άνετα να σκοτώσει το 1/3 των ανθρώπων με τα σημερινά δεδομένα και χωρίς την χρήση πυρηνικών όπλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΠΑΤΕΡ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ - ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ π. ΠΑΪΣΙΟΣ

ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ! Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ Ο ....ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !