Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ - ΜΕΡΟΣ 4ο !!!


ΕΙΣΑΓΩΓΗ:
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΙΖΟΤΑΚΗ, ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΚΟΡΗ... ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ... ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΜΑΪΜΟΥ" ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ "ΠΙΟΝΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΡΝΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ", ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΠΟΛΙΑ-ΠΡΕΖΟΝΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ ή ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ-ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΑ-5G-666G ΣΚΛΑΒΟ-ΖΟΜΠΙ ΤΟΥΣ (CYBORG), ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ, ΜΗ ΛΥΓΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ+ΙΝΤΕΡΝΕΤ+ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! ΠΙΣΤΗ + ΔΥΝΑΜΙΣ !!!

Michael Yeadon – Φάση 5 του σχεδίου τυραννιας
-Δαιμονοποιήστε τους αντι-εμβολιαστές και θεωρήστε τους υπεύθυνους για τους νεκρούς.
-Σύλληψη ηγετών της αντιπολίτευσης.
Η σύλληψη απαιτεί πολύ χρόνο οπότε καλύτερη είναι η εξόντωση μέσα στα εκτελεστικά αποσπάσματα που αποκαλούν στο σύγχρονο πόλεμο "νοσοκομεία"
Πρώτα αρρώστησε ο Κ. Γρίβας (αρνήθηκε να πάει σε νοσοκομείο παρότι 76 ετών, με ΧΑΠ και καπνιστης-τον θεράπευσε η γυναίκα του στο σπίτι)
Αρρώστησαν Μπέχλης, Μπαιραμίδης
Σκοτώνουν Τράγκα ( η φωνή εναντίον της κωλοοικογένειας )
Βρίσκεται διασωληνωμένος ο μητροπολίτης Κοσμάς Αιτωλείας , ο οποίος μαζί με τον Κυθήρων ήταν οι μόνοι που αντιτάχθηκαν στον αντίχριστο νεοεποχίτικο σατανισμό της κούλας.
Επεται συνέχεια...

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΜΑΪΜΟΥ" ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ... Ο ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ...

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ δημοσίως, την διγλωσσία του Δημήτρη Κούβελα. Εκπληκτικό ξεβράκωμα της “ελεγχόμενης αντιπολίτευσης”. (βίντεο)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:
https://tinyurl.com/2p8nw8n3

Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ (ΔΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ – ΔΙΠΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ “ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ” ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ !!!) ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…ΕΤΣΙ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ…ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ…ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΝΗΡΕΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΣΑΜΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΕΞΗΣ : “ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ” ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΕΡΠΕΤΟ-ΦΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΓΛΩΣΣΑ….Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ…

Αλήθεια... τα μπόλια ήταν placebo, ή πραγματικά;;;

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΛΑΣΕΜΠΟ” ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ “ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ “ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ” ΓΙΑΤΡΟΥΣ (ΚΟΥΒΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ)……ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ...

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΡΥΣ ΧΑΤΖΗΙΕΡΕΜΙΑΣ ΤΟΥ YOUTUBE (JEWTUBE). ΙΕΡEΜΙΑΣ=ΕΒΡΑΙΚΟ, ΧΑΤΖΗΣ=ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ (ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΣΜΙΘ) ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ mRNA (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑ ΤΗΣ $$$ BIG PHARMA $$$)

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΕΡΡΥ:
https://www.youtube.com/watch?v=cnB9Pw5oEOE

ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ 1:01:36….ΤΕΡΡΥΣ+ΚΟΥΒΕΛΑΣ ::: ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΗΝ mRNA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ PFIZER, ΚΛΠ)….ΚΟΥΒΕΛΑΣ: “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ mRNA, ΠΟΙΟ ΥΠΕΡ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ” …ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!! ΚΟΥΒΕΛΑ ΓΑ@ΙΕΣΑΙ…..

το ακουσα ναι. σου λεει δεν ειναι γαματο το να μπορεις να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ή να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ορισμενα πραγματα απ τον οργανισμο ωστε να βοηθησεις (ή να καταστρεψεις) μια κατασταση… αν δεν παραγει ινσουλινη να πας να ενεργοποιησεις την εντολη για τους διαβητικους… ενταξει αυτο ακουγεται ενδιαφερον εαν μπορει να γινει . επειδη ομως δεν εχει δοκιμαστει ειναι επιφυλακτικοι για την ωρα. και ερχομαι και λεω… γιατι να παρεμβεις στο Θεο; δεν αποδεχεσαι οπως “σε επλασε ο Θεος” ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΘΕΟ ΡΕ, ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ mRNA ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ….ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΝ ΦΟΡΑΕΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ…ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΙΕΡΕΜΙΑΣ….ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ “ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ”…..εγω ας πουμε δεν εχω μαλλια πεσανε νωρις απο κληρονομικοτητα. να πας να πειραζεις το DNA και να “δινεις εντολες” να ενεργοποιηθουν οι θυλακες …ξερεις τι θελουν να πετυχουν με αυτο ε; ΑΘΑΝΑΣΙΑ !!! να βγαζουν ανθρωπους ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. πχ θα λες πως θες το παιδι σου; πχ λευκο 1.85 και ανω μπλε ματια κλπ, Ε ΤΑ ΕΙΧE ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΥΤΑ Η ΤΑΙΝΙΑ “GATACCA” ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1990. να πειραζουν τα χαρακτηριστηκα και σιγα σιγα να αφαιρουν τις αρρωστειες (πχ δεν θα βγει με αυτη την αρρωστεια) και φυσικα οπως σωστα ανεφερες ο στοχος να φτασουν στην Αθανασία! ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΘΕΟΙ” ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ….γιατι με τις κλωνοποιησεις τι νομιζεις πηγαν να κανουν; πηραν τα @@ τους βεβαια!! τερατογεννεσεις…δεν εχει πνευμα Αγιο τη χαρη του Θεου… μεταλλαξεις!! γιατι εμφανιστηκε ο καρκινος και θεριζει; ειμαστε ο,τι τρωμε. πολυ σωστο. ΟΛΑ τα εχουν κανει μεταλλαξεις! στο DNA των σποροφυτων και φυσικα τα ψεκασματα – ραντισματα με χημικα! ολα για την παραγωγη και φυσικα για το ΧΡΗΜΑ! στο βωμο του χρηματος ολα τα κατεστρεψαν! Ε ΝΑΙ, ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΟΡΤΖ (Ο.Ε.Α.) ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΝΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ-ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΟΥΦΟΛΟΓΟΣ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΕΛ ΒΟΡΙΛΟΝ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΤΩΝ ΡΑΕΛΙΑΝΩΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ BEST-SELLER ΤΟΤΕ….Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΕΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΧΒΕ (ΕΛΟΧΙΜ) ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ “ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ”(!!!!) ΜΕ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΛΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΑΧΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ….ΤΕΧΝΟΜΑΓΕΙΕΣ…δαιμονικα ειναι ολα αυτά φιλε αν το καταλαβες!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι περισσότεροι “κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιων” που έχουν ξεπεταχτεί τα τελευταία 1-2 χρόνια είναι λαγοί του συστήματος (ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΜΑΪΜΟΥ). Είτε είναι αρχηγοί κομμάτων είτε γιατροί, παρασέρνουν το κόσμο λέγοντας μερικές αλήθειες και τη κατάλληλη στιγμή τον επαναφέρουν πίσω στο μαντρί για σφάξιμο. Παρατηρήστε πως δεν λένε ξεκάθαρα πως ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, παλιά ή καινούρια, θα έπρεπε να είναι προαιρετικά με βάση τη θέληση του ασθενούς, αλλά μόνο τα “πειραματικά” ενώ προτείνουν να κάνουμε “τα ασφαλή εμβόλια” (και ποιός έκρινε πως είναι “ασφαλή”; Και της πφίζερ το καινούριο “ασφαλές” το λένε άμα το πάμε έτσι….) . Και τονίζουν σε όλους τους τόνους πως δεν είναι “αντιεμβολιαστές”, γιατί θέλουν να κάνουν τον όρο να φαντάζει σαν τον όρο “εθνικιστές” ή τον όρο “ομοφοβικοί” ή “ρατσιστές”. Κλασσικές απατεωνιές των στοών, για να ενοχοποιούν τρόπους σκέψης. Αν ακόμα και οι “υπερασπιστές των ψεκ” λένε πως τα παλιά εμβόλια δεν είναι προβληματικά, και πως το να τους αποκαλέσει κάποιος “αντιεμβολιαστές” αποτελεί “βρισιά”, τότε τι να κάνεις και εσύ ο μέσος κακομοίρης ε; Να πεις όχι στα μπόλια;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

BILL GATES - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
(ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/05/ill-gates.html

Σχέδια Παγκόσμιου Αποπληθυσμού: Οδεύοντας προς την «Τελική Λύση»
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/08/blog-post_23.html

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ !!!
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/06/blog-post_14.html

Άντε βρε νούμερο by ZLow (ΣΑΤΙΡΑ)
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2021/05/by-zlow.html

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ !!!
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2021/05/blog-post_13.html

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥ - ΜΕΡΟΣ 3ο !!!
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2021/05/3.html

CAUTION : NEW WORLD ORDER AHEAD
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2021/04/caution-new-world-order-ahead.html