Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Αφυπνιστής Ελλήνων - ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ | (Official Music Video)


Σφοδρές Αντιδράσεις ξεσήκωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετα την ανακοίνωση του Προστίμου των 1200 ευρω σε καθε πολίτη της Χώρας ανω των 60 ετων που δεν θα εμβολιαστεί μεχρι 16 Ιανουαρίου 2022..Η εξαγγελία του δεν συμφωνεί με το Νομικό πλαίσιο και στερείται ΛΟΓΙΚΗΣ!!

Το μονο που μπορεί να πετυχει ο Κυριάκος ειναι να ενώσει Μπολιασμένους -Ληγμένους και ανεμβολίαστους…Ποιος θα αφήσει τη μανα του τον πατερα του και τους Παππούδες τους απροστάτευτους??

Ειδατε? Οποιος δεν ΨΩΝΙΖΕΙ απο τα μαγαζιά (Φαρμακομαφίες) του Κυριάκου το “αντίτιμο Υγείας” ετσι το βάφτισε θα τον ξεκάμει….

Δειτε τις αντιδράσεις στη προσωπική του σελίδα στο Facebook και στα sosial media..Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι επιδιώκει αναταραχή -εξέγερση για να επιβάλει Στρατιωτικό Νομο..

Το να παραβιάζεις το Σύνταγμα στις Βασικές του ελευθερίες και να βαζεις σε υποχρεωτικό εμβολιασμό ενω ειναι Συνταγματικό Δικαίωμα επιλογής των πολιτων η Ιατρική πραξη ξεσήκωσε τους Έλληνες που διοργανώνουν συγκεντρώσεις με σκοπο΄την ανατροπή του…Ο Μητσοτάκης παραβίασε κάθε Διεθνή Νομοθεσία και απέδειξε γι’ ακόμη μια φορά ότι αδιαφορεί για το Σύνταγμα καθώς επέβαλλε υποχρεωτική Ιατρική πράξη σε απλούς πολίτες και όχι σε εργαζόμενους όπως είχε κάνει μέχρι στιγμής.

Πλήρωσε Μεσα Ενημέρωσης Οι Δικαστές πήραν αυξηση .Η Αστυνομία το ιδιο για να εχει τους βραχίονες πίεσης μαζι του..Θυμήσου τι δήλωσε ο Σχοινάς πριν λίγες μερες ..Εχουμε φάρμακα αλλα εχουμε συμβόλαια με τις Φαρμακομαφίες να δώσουμε πρώτα τα εμβόλια….Τα 1200 ευρω πρόστιμο δεν σχετίζεται με τη προάσπιση της Δημόσιας υγείας αλλά με τη προώθηση-επιβολή των ήδη αγορασμένων εμβολίων..Αν ζήσεις ετήσιές αρκει να πουλήσουν τα μαγαζιά του Κυριάκου το εμπόρευμα.. Αν δεν δει ο Έλληνας τι Φυλακή μας ετοιμάζουν η ελευθερία πέταξε χάθηκε δια παντός.

Πατηστε επάνω στις καρτες για μεγέθυνση…
https://amazonios.net/o-mitsotakis-epidiokei-exegersi-sfodres-antidraseis-me-ta-1200-eyro-prostimo-ano-ton-60-kai-organosi/