Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΜΒΟΛΙΟ = ΨΟΦΟΣ ΡΑΓΙΑ


O ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ & ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ-ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ (!!!)

Ο Μεγαλύτερος Ιολόγος στον κόσμο, Νομπελίστας LUC MONTAGNIER : «Η πρώτη αιτία θανάτων των εμβολιασμένων θα είναι άμεσα λόγω της τοξικότητας της Spike (ακίδας) πρωτεΐνης του εμβολίου, η δεύτερη θα είναι το φθινόπωρο λόγω του φαινομένου της ADE (εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση της ανοσίας), η τρίτη θα είναι λόγω νευροεκφυλιστικών ασθενειών όπως Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον. Θα έχουμε αυτοάνοσα όπως Σκλήρυνση Kατά Πλάκας, θα έχουμε καρκίνους και στειρώσεις. Θα έχουμε επίσης αρρώστιες που θα περάσουν στις επόμενες γενιές. Το DNA των εμβολιασμένων ανθρώπων έχει ήδη αλλάξει. Δεν έπρεπε να το πειράξουνε. Οι Γιατροί που προωθούν τα εμβόλια είναι ηλίθιοι, δεν ξέρουν τι κάνουν»

- ΤΟ ΕΙΠΕ Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θράκης! «ΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ τα παιδιά, θα αρρωστήσουν με καρκίνους τα επόμενα χρόνια...»
https://www.inewsgr.com/61/to-eipe-kathigitis-tou-panepistimiou-thrakis-ean-emvoliastoun-ta-paidia-tha-arrostisoun-me-karkinous-ta-epomena-chronia.htm

ΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ,
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ (!!!)