Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΑΝΤΩΝΑΚΗ


ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μορφου επισης ελεγε οτι η αγαπη προς το εθνος ειναι αμαρτια, και ειχε υποστηριξει το προδοτικο Σχεδιο Αναν, και το indymedia του Σορος του εδινε συγχαρητηρια!!!

"Οπου ανθιζει η μασωνια, ανθιζει και η ομοφυλοφιλια, καθως και αλλες διαστροφες" - DR. D. C. Yermak

Ο πρωην εφεδρος αξιωματικος του Τουρκικου Στρατου Βαρθολομαιος, λιγο πριν ενθρονιστει πατριαρχης, αποκαλεσε τους ελληνες ηρωες του 1821 ως κατι ξιπολιτους που χαλασαν τις αρμονικες σχεσεις που ειχαμε με τους Τουρκους!! Κατοπιν αποκαλεσε την Τουρκια ως "την πατριδα του!"...Κατοπιν εκανε τον Οικουμενισμο και την Μ.R.A.-666, κατοπιν εκανε την ειδωλολατρικη Λατρεια της Γαιας-Μετρεγια-ψευτο-οικολογια, και αυτος ηταν υποτιθεται "ο καλυτερος πατριαρχης" συμφωνα με τον ..."αγιο" Παϊσιο, γελως!

ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΩΣ ΤΟΝ "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ"....ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ???? Ε????? και ντροπη σε οσους υποστηριζουν τον παναιρεσιαρχη και τουρκοσπορο και νεοεποχιτη και νεοταξιτη βαρθολομαιο και τον υποστηριχτη του τον παϊσιο και ολους τους νεοτεριστες οικουμενιστες ψευτοαγιους που "αγιοποιησε" βιαστικα και πραξικοπηματικα ο βαθρολομαιος πριν περασουν 100 χρονια απο το θανατο τους οπως οριζει η ιερα παραδοση...ξεχασα να σημειωσω οτι ο βαθρολομαιος επισης πιεσε τον κοσμακη να κανει το σατανιασμενο νεοταξικο θανατηφορο εμβολιο με την μεταλλαξη DNA και τα νανοτσιπ και τα QR-Code-666 Χαραγμα