Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

ATHENS FLYING WEEK 2021 - ΜΕΡΟΣ Α΄


Μετά από αποχή ενός έτους, λόγω της "πανδημίας", επανήλθε δριμύτερο το "Athens Flying Week" το οποίο πραγματοποιείται από χθες στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τανάγρας. Οι επισκέπτες που δήλωσαν "παρών" αυτή τη χρονιά ήταν, κατά τη γνώμη μου, λιγότεροι από αυτούς που είχαν προσέλθει στην Τανάγρα το 2019 και αυτό οφείλεται, πάλι κατά τη γνώμη μου, σε διάφορους παράγοντες, όπως ότι πολλοί είναι ακόμη ανεμβολίαστοι, άλλοι δεν επιθυμούν να βάλουν και πάλι το χέρι στην τσέπη για να κάνουν το rapid test και άλλοι γιατί αποφεύγουν τον συνωστισμό. Το κερασάκι στην τούρτα του φετινού "Athens Flying Week" ήταν το γαλλικό "Rafale" το οποίο παρέλασε στην αρχή ρυμουλκούμενο, αλλά έκανε αισθητή την πτήση του στη συνέχεια με εντυπωσιακούς ελιγμούς στον ουρανό της Τανάγρας. Επειδή ο συνολικός χρόνος του βίντεο είναι μεγάλος, αποφάσισα να το χωρίσω σε δύο μέρη. Το πρώτο περιλαμβάνει στατικά πλάνα και συνεντεύξεις πιλότων στρατιωτικών ελικοπτέρων και μαχητικών αεροπλάνων, και το δεύτερο μέρος, το οποίο ελπίζω να καταφέρω να ανεβάσω μέχρι αύριο, θα περιλαμβάνει πτήσεις όλων όσοι πέταξαν χθες (Σάββατο 4/9/2012) με τηλεκατευθυόμενα, ελικόπτερα, αεροπλάνα ή αλεξίπτωτα.

Υ.Γ.: ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ RAFALE ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

*** ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ***

ApostolosRS1
πριν από 23 λεπτά
Εχουν ηδη παραδοθει τα δυο πρωτα Rafale στην Ελλαδα αλλα παραμενουν στην Γαλλια μεχρι τις αρχες του 22 οποτε και θα ερθουν μαζι τα εξι πρωτα.

(ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!)

Οσο γρηγορότερα έρθουν τοσο και το καλυτερο! Με τις δραματικα αυξανομενες προκλησεις των Τουρκων τα περιμενουμε ως μανα εξ'ουρανου! Οι Τουρκοι πανικοβληθηκαν φαινεται τοσο πολυ απο αυτη την κινηση μας, που ετρεξαν να παρουν και αυτοι Rafale απο το...Καταρ!! Ζηλεψαν!! Οτι και να κανουν ομως, τα ελληνικα φτερα ειναι ασυναγωνιστα!!