Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Fake news ή fake πρωθυπουργός;


ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΨΕΥΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΒΡΑΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΣΕ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ???

Υ.Γ.: Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ" ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟΥ ΣΚΑΪ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΥΣ - ΔΕΚΑΝΟΙ (10) ΔΑΙΜΟΝΕΣ... (ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΛΟΦΡΟΝΕΣ... ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Η Γ.Ο.Χ. ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΗ !!! )

ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ 07/09/2015 @ 12:25 ΠΜ
ΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ 12:01
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΗΓΕΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΟΣΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ 12 ΚΑΙ 10…ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΠΟΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ?
60 ΣΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ?
ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 12+60 ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ?????
12+60=72
ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 72????ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΥΠΟΓΗΙΝΟΙ ΣΟΦΟΙ (ΔΑΙΜΟΝΕΣ) ΕΙΝΑΙ 72 (12Χ6=72)

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 12:01 (ΩΡΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ) ΣΥΝ ΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ 12 ΚΑΙ ΤΟ 01 ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ 10 ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 12 ΚΑΙ 10!!!!!!ΤΥΧΑΙΟ????
ΕΝΩ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΕΚΑΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.

Ο αριθμός Δέκα , όπως και ο αριθμός Δώδεκα , χαρακτηρίζουν όχι τυχαία , αλλά μαθηματική δυναμική η οποία χρησιμοποιείται για την οικοδόμηση πολιτικοοικονομικών συστημάτων και κοινωνιών.Στους μυστικούς κύκλους, αναγνωρίζουν δώδεκα αστερισμού- εκπορεύσεις της δημιουργού ενέργειας , διαμέσου των οποίων λειτουργούν ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις .
Οι δώδεκα αστερισμοί αποτελούν τον Ζωδιακό κύκλο ,και ‘όλοι μαζί δηλώνουν τον χρόνο – κίνηση της ζωής. Καταλαμβάνουν συμβολικά από 30 μοίρες ο καθένας σε έναν αστρολογικό χάρτη, που σημαίνει ότι χωρίζονται σε 3 δεκάδες που ονομάζονται Δεκανοί.
Οι Δεκανοί στον κύκλο του χρόνου εκφράζουν τα δεκαήμερα των μηνών. Αυτοί, οι Δεκανοί είναι που λειτουργούν νομοτελειακά στο μορφικό χώρο, δηλαδή σαν νόμοι περιορισμού και ελέγχου.
Έτσι, ενώ το Δώδεκα δηλώνει την ψυχική ελευθερία , το Δέκα δηλώνει την υλική δέσμευση και γι αυτό οι Δεκανοί χαρακτηρίζονται και ως δαίμονες.
Ο Ηρακλής παίρνοντας την έννοια του Χρόνου, εκτελεί δώδεκα άθλους, που τον ελευθερώνουν από τα μορφικά δυναμικά πεδία δέσμευσης, προς τα Ηλύσια Πεδία.
Η Λερναία Ύδρα που απεικονίζεται με δέκα κεφάλια, υπονοεί το πεδίο της ψυχικής δέσμευσης στον χώρο.
Στο εσωτερικό κάθε πλανήτη υπάρχει το πύρ από το φώς του Ήλιου του πλανητικού συστήματος από τον οποίο εξαρτάται.
Το φώς αυτό είναι η ψυχή του πλανητικού οργανισμού. Της ψυχής του πλανήτη, του εσωτερικού αυτού φωτός έχουν δώσει την ονομασία Ήλιος του Μεσονυκτίου. Με το φώς αυτού του Ήλιου εμψυχώνονται όλοι οι οργανισμοί του πλανήτη.
Στον άνθρωπο , όπως είπαμε έχουμε αυτούς που διαθέτουν το θείο πύρ , και αυτούς που έχουν ολίγο πύρ. Δηλαδή αυτούς που έχουν φώς – ψυχή από τον Θεό Ήλιο της Δικαιοσύνης, και αυτούς που έχουν μέρος αυτού του φωτός από τον Ήλιο του πλανητικού μας συστήματος, γιατί όλοι οι Ήλιοι αποτελούν μέρος του Πρώτου Φωτός.
Από αυτό το φώς εξαρτάται η ζωή. Αν όπως αναφέραμε στην αρχή του βιβλίου ή επανάσταση του Σατανά κατά του Θεού ήταν ή αποκοπή ενός μέρους του Θεϊκού Σύμπαντος, και ή πτώση είναι ή από το αποκομμένο τμήμα δημιουργημένο νέο σύμπαν έξω από το αρχικό «Όλον», τότε αυτό πού θα πρέπει να χαρακτηρίζουμε σαν ιδέα του «Σκότους», δεν είναι άλλο από αυτό το αποκομμένο νέο σύμπαν.
Μέσα σε αυτό υπάρχουν και τά δύο είδη ανθρώπων. Των έλλογων και των άλογων.
Οι δεύτεροι τείνουν προς το ζώο, ενώ οι πρώτοι προς τον Θεό.
Οι Ζώντες αυτοί Θεοί , αποτελούν ένα ιερατείο από 72 αθάνατους , η προέλευση των οποίων είναι απευθείας από το αίμα των Δέκα Βασιλέων της Ατλαντίδος .Όταν ο Ποσειδώνας κατοίκησε στον χώρο που διαμόρφωσε σε χώρα, τήν τεχνική νήσο της οποίας έδωσε το όνομά του, την Ποσειδώνια , την μετονομαζόμενη αργότερα Ατλαντίδα, έλαβε σύζυγο του την θνητή Κλειτώ από την οποία απέκτησε δέκα υιούς. Αυτοί ήταν , ο Άτλας, ο Εύμηλος, ο Αμφήρης , ο Ευαίμων, ο Μνησεύς, ο Αυτόχθων, ο Ελάσιππος, ο Μήστωρ, ο Αζάης, και ο Διαπρεπής. Από αυτούς ξεκίνησε το γένος των Ατλάντων οι οποίοι είχαν μέσα στο κύτταρό τους και στοιχεία «Θεϊκά» τα οποία με το πέρασμα των γενεών εκφυλίσθηκαν με αποτέλεσμα την χρήση της γνώσης για δύναμη και εξουσία μόνο.
Οι δέκα βασιλείς, αποτελούν τις δέκα δυναστείες που ελέγχουν τον κόσμο μας , και που παίρνουν τις εντολές από το Λευκό Αδελφάτο των υποχθονίων.
Η αθανασία των 72 έχει να κάνει με την σχετικότητα του χρόνου τους σε αντιπαράθεση με την δική μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

«Μ. Βρετανία, Εσθονία, Ελβετία απέρριψαν τις ταυτότητες»
Fake news ή fake πρωθυπουργός;