Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Σφακιανάκης: «Καταργούνται ταυτότητα, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ»! Αυτό θα έχουμε όλοι από Σεπτέμβριο, vid

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΜΕ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΑΧΝΑΣ.. ΒΓΗΚΕ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ (!!!) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ RFID ΗΛ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ...

https://www.el.gr/nea-taxh/sfakianakis-katargoyntai-taytotita/

Σφακιανάκης: «Καταργούνται ταυτότητα, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ»! Αυτό θα έχουμε όλοι από Σεπτέμβριο, vid

Τι είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης

Κατά τα φαινόμενα, από Σεπτέμβριο, θα τεθεί σε εφαρμογή ο προσωπικός αριθμός στην ζωή των πολιτών, ο οποίος θα αντικαταστήσει τα πάντα!

Πιο συγκεκριμένα, δεν θα χρειάζεται ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) ή ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας κτλ!

Ο καθένας θα πρέπει απλά να θυμάται έναν και μοναδικό αριθμό: τον Προσωπικό Αριθμό του πολίτη!!!!!!!!

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, που υπηρέτησε ως προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., αναφέρει πως ο προσωπικός αριθμός θα μπει στην ζωή μας από τον Σεπτέμβριο, όπως φαίνεται!

«Θα είμαστε όλοι με έναν αριθμό και όχι τρεις! Θα αποτελείται από 12 στοιχεία 9 αριθμούς και 3 γράμματα. Από τα τρία γράμματα, τα δύο τα επιλέγουμε εμείς και το τρίτο η Γενική Γραμματεία που θα εκδώσει τους προσωπικούς αριθμούς», είπε.

Μάλιστα όπως αναφέρει, δεν χρειάζεται να συνωστίζονται οι πολίτες για νέες ταυτότητες, αφού ο κάθε πολίτες θα έχει νέο προσωπικό αριθμό και διαβατήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

Ματαιώθηκαν ξανά οι Νέες Ταυτότητες -Επέμβαση Θεού για την προετοιμασία των πιστών για όσα έπονται!
https://www.youtube.com/watch?v=q44vshhctzo