Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΚΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣ!


ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΓΚΙΟΛΒΑ:

Μιλήστε μας για το VACUM (κενό), το οποίο απ” ότι ξέρω ως σχέδιο ξεπερνά κάθε επιστημονική φαντασία. . . Νομίζω πως το ευρύτερο ζήτημα σχετίζεται και με τα αινιγματικά πειράματα του Τέσλα. . . Πρόκειται κυρίως για εργασίες πάνω σ” αυτό που ονομάζουμε αντιβαρύτητα.

Η επιτυχία της μεθόδου που δημιουργεί εκπληκτική πίεση από το κενό θα σημαίνει π. χ. ιπτάμενα αυτοκίνητα ή διαστημόπλοια μεγάλων ταχυτήτων και αποστάσεων. Έχω ιδία πείρα από τα αποτελέσματα των πειραμάτων του Τέσλα, τον οποίο γνώριζα και προσωπικά. Τα αποτελέσματα των πειραμάτων του Τέσλα θα τα χρησιμοποιήσω μεταξύ άλλων στο VACUM. Πειραματίζομαι να πετύχω δημιουργία κενού σε ελεύθερη ατμόσφαιρα.

Αν επιτευχθεί αυτό το κενό, υπάρχει μια τεράστια δύναμη που μπορούμε να εκμεταλλευθούμε. Για παράδειγμα, αν από τη μια πλευρά του περιοδικού πετύχουμε να δημιουργήσουμε κενό, η επιφάνεια που θα είναι ελεύθερη η ατμοσφαιρική πίεση, μου δίνει π. χ. 550 κιλά ώθηση, δηλαδή κάθε τετραγωνικό εκατοστό μου δίνει ένα κιλό.

Μιλάμε για απίστευτη προωθητική δύναμη, δεν υπάρχει μεγαλύτερη. Αυτό σημαίνει ότι αύριο το πρωί σηκώνω ένα ολόκληρο διαστημόπλοιο αν θέλω και πιστεύω ότι δουλεύουν άγνωστα σε μας διαστημόπλοια με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή με την ικανότητα δημιουργίας κενού, αντιβαρύτητα με δημιουργία κενού όπως αυτό από το οποίο δημιουργούνται οι καταιγίδες και οι τυφώνες, μέσω των ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων της ίδιας της φύσης. . . δεν τα φτιάχνει κάποιος αυτά, γίνονται μόνα τους.

Μιλώντας για τον Τέσλα, όλα τα σχέδια του Τέσλα που είχαν εμπορική αξία, του τα πήραν όλα οι Σιωνιστές και τον άφηναν νηστικό για να μην έχει πόρους να αξιοποιήσει μόνος του καμία δική του καινοτομία, διότι αν είχε τα χρήματα θα έκανε κι αυτός αυτά που κάνουμε εμείς τώρα, ανεξάρτητα. Οι επιστήμονες τους αυτή τη στιγμή έχουν π. χ. το φάρμακο για τον καρκίνο, αλλά το ιατρικό κατεστημένο και οι φαρμακοβιομηχανίες δεν τους αφήνουν να το προχωρήσουν. Έχω υπόψη μου κάποιο βιολογικό ινστιτούτο, μια ομάδα από τη Σορβόννη, που ανακάλυψε θεραπεία, εμβόλια, τα πάντα, για τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς τα πούλησαν λόγω ανάγκης σ” αυτούς τους λωποδύτες για ένα κομμάτι ψωμί κι αυτοί το θάψανε. Σε πάσης φύσεως εφευρέτες και ερευνητές, δεν πληρώνουν ποτέ μεγάλα ποσά. 

“Εχουν ειδική εντολή να τους δίνουν ίσα-ίσα τα προς το ζην, για να τους έχουν συνέχεια στο χέρι, αλλά και γιατί αν τους δώσουν μεγάλα ποσά, θα ανεξαρτοποιηθούν και θα φτιάξουν τις δικές τους μονάδες ερευνών, εφαρμογών και παραγωγής. Είμαι πεπεισμένος ότι πίσω από όλες τις τράπεζες του κόσμου και πίσω από τα περισσότερα Μ. Μ. Ε. , βρίσκονται σιωνιστικές λέσχες, όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες βρίσκονται μπλεγμένοι στα δίχτυα τους. Γi” αυτό και είναι πανίσχυροι αυτή τη στιγμή, προωθώντας μια παγκόσμια σιωνιστική κυβέρνηση.