Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Κόσμος προσπαθεί να αποτρέψει το ξεσπίτωμα ανάπηρων στα Ανω Πετράλωνα


Ξεσπίτωσαν οικογένεια αναπήρων υπό την προστασία των ΜΑΤ που έστειλε η κυβέρνηση στα Άνω Πετράλωνα!

Συλλαλητήριο ανακοινώθηκε στις 6.30 το απόγευμα μπροστά στο σπίτι στην οδό Τιμοδήμου 13.

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στη γειτονιά που είναι στο πόδι και προσπαθεί να στηρίξει όπως μπορεί την οικογένεια, μητέρας και γιου που έχουν αναπηρία.

Η κυβέρνηση έθεσε τις αστυνομικές δυνάμεις στην υπηρεσία των «κορακιών» που έχουν πάρει λαϊκά σπίτια με νόμους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Τα ΜΑΤ άνοιξαν δρόμο στο βαν όπου στοιβάχτηκαν υπάρχοντα της οικογένειας των αναπήρων, απωθώντας με βία τους συγκεντρωμένους κάνοντας και χρήση χημικών!

Επίσης, τα ΜΑΤ έστησαν μπλόκο στον κόσμο που έσπευσε να «βοηθήσει» αποκλείοντας την είσοδο στο σπίτι, προκειμένου να διευκολυνθεί η έξωση παρά την έντονη αντίδραση γειτόνων και άλλων ανθρώπων που πήγαν να βοηθήσουν.

ΠΗΓΗ: https://www.902.gr/eidisi/koinonia/350811/petaxan-sto-dromo-oikogeneia-anapiron-me-ta-mat-poy-esteile-i-kyvernisi

Υ.Γ.1: διάβασα οτί ενδέχεται να γίνει μαζικός πληστηριασμός χιλιάδων σπιτιών πολλά εκ των οποίων ανήκουν στην α’ κατοικία διότι καταργήθηκε ο νόμος κατσέλη. (ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ)

Υ.Γ.2 : ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η $$$ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ $$$ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ "ΕΥΠ" ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ:

Μαρία Εύα Βιργινία Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, Η γυναίκα με τα πολλά ονόματα έχει και πολλά «πρόσωπα» εκτός από πολλά καλά κρυμμένα χρήματα αγνώστου προελεύσεως και αδιευκρίνιστου «χρώματος»,
https://www.greekcorruption.dk/el/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%8d%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%8c%cf%86%cf%83%ce%ba%ce%b9-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf/