Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

ΥΠΕΡΙΩΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ 666 - ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!!


ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!! ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΥΠΕΡΙΩΝ" (HYPERION) ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ + ΙΤΑΛΙΑΣ, ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ "ΥΠΕΡΙΩΝ" (ΚΡΟΝΙΟΙ) ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΠΙΣΗΣ... Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ, ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ, ΑΝΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ "ΚΚΕ" ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ 700 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" (ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ !!!) 

Στη πραγματικότητα ήταν μια σχολή για ξένες γλώσσες, η Hyperion, και διοικούνταν από τροτσκιστές Ιταλούς με την συνεργασία αξιωματούχων του Ν.Α.Τ.Ο., Ισραηλινούς πράκτορες και πράκτορες από διάφορα κομμουνιστικά κράτη και όλα αυτά με την κάλυψη της Γαλλικής κυβερνήσεως αλλά κυρίως της Τριμερούς Επιτροπής (ΗΠΑ+ΕΥΡΩΠΗ+ΙΑΠΩΝΙΑ 666 - ΡΟΚΦΕΛΕΡ+ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ), η οποία σχεδίαζε και ήθελε να υλοποιήσει τα διάφορα σενάρια για την ανατροπή των στρατιωτικών κυβερνήσεων της Ελλάδος και της Πορτογαλίας καθώς και του Αραβικού λαϊκισμού.

Καθοδηγούμενη λοιπόν υπό τον Κίσινγκερ και έχοντας στην διάθεση της την αμερικανική κάλυψη και την γαλλική συμμαχία -πάντα με το Ισραήλ- η επιτροπή αυτή βοήθησε την ανάπτυξη της τρομοκρατίας και των πολιτικών δολοφονιών...... Επίσης πραγματοποιούσαν σφαγές με βομβιστικές ενέργειες σε δημόσιους χώρους, για τις οποίες πάντα κατηγορούνταν οι εθνικιστές. Αλλά οι πραγματικοί δράστες άνηκαν μια ειδική ομάδα στο κλειστό πυρήνα των Ερυθρών Ταξιάρχων που δρούσε σε στενή συνεργασία με το Κ.Κ.Ι. (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ) και την ΜΟΣΣΑΝΤ και η οποία καθοδηγούνταν από την σχολή Hyperion του Παρισιού.

Το στοιχείο της μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας για την εξόντωση ενός εθνικιστή ήταν πέρα από την κοινή λογική. Το να σκοτώσεις έναν φασίστα δεν ήταν και πολύ σοβαρό και να τον φυλακίσεις για τις ιδέες του ήταν πάντα καθήκον. Για να γίνει -όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα– ρόλο έπαιζαν οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοράσεις. Ένας εθνικιστής είναι πάντα ένας άρρωστος στο μυαλό, ένα υποκείμενο επικίνδυνο για την κοινωνία σχεδόν ένας παιδόφιλος. Δεν ήταν καλό να τον σκοτώνεις αλλά αν συνέβαινε θα το καταλάβαινε η κοινωνία.

ΠΗΓΗ: https://tinyurl.com/2sxsrevf 
(METAPEDIA)

«Ο Μόρο δολοφονήθηκε γιατί κάποιοι θεωρούσαν επικίνδυνο τον ιταλικό ευρωκομμουνισμό»
https://tinyurl.com/4zbaft7f

Σαφέστατα. Ημουν πάντα πεπεισμένος γι’ αυτό. Και φτάνει να θυμηθούμε τη σχολή Hyperion του Παρισιού, που σύμφωνα με πολλές έρευνες ήταν κέντρο στο οποίο συνέρρεαν διεθνή, υπόγεια συμφέροντα.
............
Ξέρω ότι έχετε σειρά επιφυλάξεων σε ό,τι αφορά τον καθηγητή Τόνι Νέγκρι, ο οποίος δίδαξε και στη σχολή Hyperion του Παρισιού. Ετσι δεν είναι;
Δεν ξέρω αν δίδαξε στη σχολή αυτή. Ο καθηγητής Τόνι Νέγκρι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο. Δεν αμφισβητώ τη μεγάλη του μόρφωση και τη μεγάλη του ικανότητα χειραγώγησης.

The international network of Italian terrorism (HYPERION INSTITUTE)
ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΣΧΟΛΗ ΥΠΕΡΙΩΝ)
https://gnosis.aisi.gov.it/gnosis/Rivista4.nsf/ServNavigE/7

Ο/Η ΜΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΣΙΔΑΣ 21|05|2020 στις 12:14
ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΟΣΩΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ Κ.ΛΠ (ΑΡΑΓΕ ΤΟ HYPERION ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?) ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΗΖΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΠΑΡΣΗ, ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΣΤΗ ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΗΔΗ). ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΕΠΙΦΑΝΗ Κ.ΛΠ ΕΝΝΟΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ.. ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΣΙΑΔΙΑΡΗ – ΒΙΒΙΑΝΑ ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ (ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΙΣΜΑ) ΠΟΥ ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ! ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ, ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ (ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ) ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΝΑ ΦΑΝ ΚΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ ΑΣΧΗΜΑ. ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΕ ΤΟ ΦΥΣΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙΣ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΡΙΒΙΣΤΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ… ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ. ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ Η ΚΑΡΑΨΩΝΑΡΑ ΤΩΝ ΒΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΚΡΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΗΔΗ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ Χ.Α. ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ… ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΡΙΒΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ. ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ. ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ… ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ… ΓΙΑΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ…

ΠΗΓΗ ΣΧΟΛΙΟΥ (ΜΑΚΕΛΕΙΟ):
ΒΟΜΒΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ “ΚΑΡΑΒΙ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ – ΕΡΙΞΕ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟ “ΤΣΙΦΛΙΚΙ” ΤΟΥ ΚΥΡ-ΝΙΚΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ]
https://tinyurl.com/3aracke5

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" (ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΥΠΕΡΙΩΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ : "ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΜΦΙΚΡΑΤΗΣ"....ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Ο ΥΠΕΡΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΡΟΝΙΟΣ ΤΙΤΑΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΜΦΙΚΡΑΤΗΣ - 14 εγγεγραμμένοι
https://www.youtube.com/channel/UCNUJo3Cb8dvrvSnJKH7lcUw/channels

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΣΧΟΛΗ "ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ" ΥΠΕΡΙΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ (HYPERION):
http://www.linguehyperion.it/en/corsi.asp

ΚΡΟΝΙΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ 666 ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2022/08/666_14.html

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ 666
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2022/07/666.html

ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΛΙΒΡΑΓΚΑ - ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΘΕΟΣΟΦΙΑ - ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ 666 - ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2022/07/666_15.html

ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣ ΓΟΥΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/05/blog-post_24.html

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ-666 ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ
https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/05/666.html