Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Το κοκκαλι το πιατο μας και το σαντουιτς LRF spinning


Φοβερο το κοκκαλι σε σαντουϊτς! Σωτο για την μυρωδια του καμένου πλαστικου στο Βολο τσεκαρε μηπως εχει σχεση με το παρακατω, πρωτα ηταν το εργοστασιο της ΑΓΕΤ με το τοξικο ΠΕΤ-ΚΟΚ που σας καρκινιαζε εκει στο Βολο, τωρα εχετε και δευτερο καρκινογονο εργοστασιο, η ποιοτητα της ζωης σας εκει αρχιζει να υποβαθμιζετε επικινδυνα, πρεπει να αντισταθειτε ολοι οι κάτοικοι με οικολογικη συνειδηση (!!!):

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος, 7 Ιουνίου 2022,

Όλοι οι δολοφόνοι έχουν έρθει στον τόπο μας και τον ρημάζουν βγάζοντας δις., Η Γαλλοελβετική πολυεθνική LafargeHolcim που καεί εισαγόμενα σκουπίδια και γεμίζει με καρκίνο τον λαό του Βόλου και της μαγνησίας διώκεται το 2022 από την δικαιοσύνη της Γαλλίας για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μιας και συνεργαζόταν με τους τσιχαντιστές στο πόλεμο της Συρίας. Αυτοί οι εγκληματίες έχουν μούτρα και στέλνουν αγωγές σε Έλληνες πολίτες του Βόλου που αγωνίζονται ενάντια στον καρκίνο που σκορπάν στις ζωές μας και των παιδιών μας. Νεοπλασματικές , εγκεφαλικές και αναπνευστικές ασθένειες έχουν τετραπλαδιαστεί στη πόλη του Βόλου.
Σε αυτή τη δικαστική έρευνα που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017, η Lafarge είναι ύποπτη ότι πλήρωσε το 2013 και το 2014, μέσω της θυγατρικής της Lafarge Cement Syria (LCS), σχεδόν 13 εκατομμύρια ευρώ σε τρομοκρατικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (IS), και διαμεσολαβητές, προκειμένου να διατηρήσει τη δραστηριότητά της στη Συρία, που βυθιζόταν στον εμφύλιο πόλεμο.
Η Lafarge είναι επίσης ύποπτη για την πώληση τσιμέντου από το εργοστάσιο στον ISIS και την πληρωμή μεσάζοντων για την προμήθεια πρώτων υλών από τζιχαντιστικές ομάδες.
Οι δραστηριότητες της Lafarge στη Συρία είναι υπό έρευνα ήδη από το 2017 όταν αποκαλύφθηκε πως η εταιρεία είχε συμφωνήσει με πολλές τρομοκρατικές οργανώσεις, ανάμεσά τους και το Ισλαμικό Κράτος, ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του εργοστασίου της στην Τζαλαμπίγια. 
Τότε η εταιρεία είχε παραδεχθεί εμμέσως ότι χρηματοδότησε «έμμεσα» το 2013 και το 2014 ένοπλες οργανώσεις στη Συρία προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί το εργοστάσιο της στη χώρα.
Τα σέβη μου σε κάθε Βολιώτη που αγωνίζεται για τον τόπο του και μας.
Ντροπή σε κάθε Βολιώτη που μένει απαθής μπροστά στον καρκίνο του ίδιου του του παιδιού.