Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ ΜΗΤΡΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ


Η κραυγή αγωνίας και τα αναπάντητα ερωτήματα της φυσικοθεραπεύτριας Χαρίκλειας Μητρούδη, η οποία εργάζεται σε νοσοκομείο της Δυτικής Μακεδονίας, για την απελπιστική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον ελληνικό λαό από τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την διαχείριση του κορωναϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ & ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

Διεθνής Μήνυση για το Σκάνδαλο του Κορωνοϊού από Γερμανούς Δικηγόρους: Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας

Ξανά, για να το εμπεδώσουν άπαντες !!! Νύχτα, ύπουλα, κρυφά, αλήτικα, σαν τις... πουτ@νες τους μεταφέρουν (όταν οι Έλληνες βρίσκονται φυλακισμένοι μέσα στα σπίτια τους, λόγω... πανδημίας) - Ένα Π Ρ Ο Σ Τ Υ Χ Ο χαμαιτυπείο είναι το ανθελληνικό σκ@το-κράτος τού πρ@κτού και τής #ουστιάς. Ξεφτίλα...


ΛΑΓΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ SIEMENS! Oι Γερμανοί αποθεώνουν τον Μητσοτάκη για την πρόταση που έκανε πριν λίγα 24ωρα

ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. (ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΣΑΥΡΑ JACK MA CEO ΤΗΣ ALIBABA GROUP!)

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ "ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ" ΑΛΛΑ ΑΟΠΛΟΥ UAV ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ UAV'S!!!

Ο ΦΩΤΙOΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ...

ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΌΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΆΨΟΥΝ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΕΪΚΌ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΜΑ;; ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού ΥΠΠΟ συμμετέχει οργανωτικά στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων για τη συγκέντρωση υπογραφών ενάντια στην πρόσφατα ψηφισμένη διάταξη (10/12/20) που επιτρέπει τον μακροχρόνιο (25+25 έτη) δανεισμό αρχαιοτήτων σε μουσεία του εξωτερικού, και σας προσκαλεί να υπογράψετε στην καμπάνια στον παρακάτω σύνδεσμο:
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ: OXI στον μακροχρόνιο δανεισμό αρχαιοτήτων